Vietätkö paljon aikaa ratin takana? Laajenna autosi tietoviihdejärjestelmää lisäsovelluksilla, joilla tuot matkoihin uusia ulottuvuuksia! Saavu tapaamisiin ajoissa ja valmistaudu etukäteen määränpään säähän. Kaikki tämä on mahdollista Infotainment-sovellusten ansiosta.

Mitkä ovat hyödyt?

Turvallinen ajo

Voit keskittyä ajamiseen ilman puhelimen näytön jatkuvaa tiirailua. Kaikki tapahtuu näkökenttäsi lähellä tietoviihdenäytöstä, mikä tekee ajamisesta turvallisempaa.

Veloitukseton kokeilukausi

Osa sovelluksista on veloituksettomia 6 kuukauden tai jopa 1 vuoden ajan, ja osa on käytettävissä veloituksetta ilman rajoituksia. Sinun tarvitsee vain varmistaa, että autosi Škoda Connect -palvelut ovat aktiivisena, ja kaikki on valmista.

Helppo asennus

Voit tilata, asentaa ja aktivoida sovellukset autosi tietoviihdejärjestelmästä tai Škoda Connect -portaalista.

Mitä sovelluksia on saatavilla?

Jos Škoda-autossasi on uusimman sukupolven tietoviihdejärjestelmä ja Škoda Connect -palvelut ovat aktiivisena, voit laajentaa autosi tietoviihdejärjestelmää seuraavilla sovelluksilla. Näet sovellusten saatavuuden autoosi täältä.

Powerpass Map

Voit löytää julkisia latausasemia helposti autostasi käsin, arvostella niitä ja tarkastella muiden käyttäjien arvosteluita.

Pay to Park

Pay to Park yhdistää kaikki yhteensopivat Euroopan pysäköintialueet saatavillesi suoraan MyŠkoda-sovellukseen tai autosi tietoviihdejärjestelmään. Hae ja valitse pysäköintialueita, sekä maksa pysäköinti suoraan puhelimestasi tai jopa autostasi.

Traffication

Auttaa tekemään matkanteosta turvallisempaa. Tämä sovellus kertoo tietoviihdenäytössä ajoreittisi liikennetilanteesta. Se myös varoittaa, jos olet liittymässä moottoritielle väärään suuntaan.

Kalenteri

Pysy ajan tasalla kalenterimerkinnöistäsi. Voit linkittää kalenterin Google-tiliisi, tarkastaa aikataulusi ja käydä jopa puhelinneuvotteluja suoraan autostasi käsin.

Sää

Tämä sovellus näyttää nykyisen sijaintisi ja ajoreittisi säätiedot. Määränpään sää ei pääse näin enää yllättämään.

Uutiset

Pysy ajan tasalla tärkeistä tapahtumista. Lisää suosikkiuutiskanavasi autosi tietoviihdejärjestelmään, niin uutiset eivät jää huomaamatta.

Digitaalinen käyttöohje

Haluaisitko saada matkan päällä tietoa varoitusvaloista tai renkaanvaihdosta? Digitaalisesta käyttöohjeesta löydät autoosi liittyvät ohjeet, missä vain oletkin.

Tarjoukset

Tarjoukset on yksinomaan Škoda-kuljettajille suunniteltu sovellus, joka näyttää sinulle valikoiman kumppaniemme erikoistarjouksia. Voit löytää tarjouksia esimerkiksi Škoda Service -huoltoliikkeiltä, huoltoasemilta ja ravintoloilta.

Oletko tehnyt valintasi?

Tilaa, asenna ja aktivoi sovellukset suoraan autosi tietoviihdejärjestelmästä tai Škoda Connect -portaalin kautta!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Škoda Connect -palvelut

Infotainment-sovellukset ovat osa ŠKODA Connect -palvelutarjontaa. Katso, mitä muita palveluja ŠKODA Connect tarjoaa.

Škoda Connect -palvelujen saatavuus

Etkö ole varma tiettyjen palvelujen saatavuudesta autoosi? Tarkasta se Connect-palvelujen saatavuusluettelosta.