Miksi kannattaa valita Škoda Service?

Kun autosi tarvitsee moottoriöljyn vaihtoa tai korjauksia onnettomuuden jälkeen, valtuutetut Škoda Service -merkkihuollot tarjoavat kohtuuhintaista palvelua ja pitävät sinut ajantasalla kustannuksista eri tilanteissa. Ystävällinen henkilökuntamme opastaa tarkemmin hinnan muodostumiseen vaikuttavista tekijöistä, joten tiedät jo etukäteen mitä kaikki tulee maksamaan. Voit luottaa, että huoltokumppaniliikkeiden mekaanikot ovat työtehtäviinsä erikoiskoulutettuja ja että huolloissa ja korjauksissa käytetään vain alkuperäisiä varaosia.

Kokonaiset korjauspaketit

Valtuutetut Škoda Service -merkkihuoltoliikkeet hoitavat autosi kaikenlaiset työt: määräaikaishuollot, tekniset korjaukset ja korikorjaukset onnettomuuden jälkeen.

Pätevät asiantuntijat

Autosi huolto- ja korjaustöitä tekevät mekaanikot on koulutettu Škoda Auton ohjeistuksen mukaisesti. He tuntevat eri automallit perusteellisesti, ja käyttävät työssään eri työvaiheille määriteltyjä ohjeaikoja.

Alkuperäiset varaosat

Kaikissa Škoda Service -merkkihuollon suorittamissa huolto- ja korjaustöissä käytetään vaativissa testeissä tarkastettuja korkealaatuisia, alkuperäisiä Škoda -varaosia.

Vaivaton kokonaisuus

Tehdessäsi online-ajanvarauksen ja kuvaillessasi autosi ongelman, kaikki on jo etukäteen selvillä. Kun tuot autosi huoltoon voit jatkaa matkaasi sijaisautolla. Ammattitaitoiset mekaanikkomme kuvaavat huoltotarkistuksesta Service Cam -videon, joka lähetetään sinulle SMS -viestinä.

Käytettävissä monia palveluja

ErikoiskorjauksetKolarin jälkeenHuollot Mitä autosi kaipaa?

Korikorjaamo

Maalaamo

Tuulilasin vaihto

Alustanmittaus

Täydelliset koko auton korjaukset

Korjaussertifikaatti

Määräaikaishuollot

Pyörät ja renkaat

Lisäpalvelut

Service Cam

Sijaisauto

Auton nouto- ja palautuspalvelu

Ensiluokkaiset sähköllä liikkumisen palvelut

Valtuutetut Škoda Service -merkkihuollot huolehtivat myös kaikesta sähköllä liikkumiseen liittyvästä, jotta sähköautoilu olisi mahdollisimman vaivatonta. Samasta paikasta tilaat esimerkiksi iV-kotilatauslaitteen ja kaikki huoltotyöt.

Usein kysyttyä

Valtuutettujen Škoda Service -merkkihuoltojen tavoite on tarjota sinulle laadukkaita palveluja mahdollisimman laajasti. Erikoiskoulutetuilla mekaanikoilla on käytössään alan paras tekninen varustus, ja he pystyvät hoitamaan kaikki autoosi liittyvät työt. Mukaan lukien mukautuvien ajovalojen ja avustinjärjestelmien tutkien tarkka säätäminen. Ehdoton laatuun ja ensiluokkaiseen asiakaspalveluun panostaminen voi joskus merkitä riippumattomia, ei-automerkkisidonnaisia korjaamoja kalliimpia hintoja. Kaikkien valtuutettujen Škoda Service -merkkihuoltoliikkeiden tärkein tavoite on tarjota ja toteuttaa sinulle aina parasta palvelua.

Škoda Auto on määrittänyt kuhunkin huoltoon tarvittavan ajan, joten saat aina etukäteen tiedon huollon hinnasta ja kestosta. Autosi huolto- tai korjauskäyntiin kaikkiaan kuluva aika riippuu ensisijaisesti tehtävien töiden vaativuudesta ja laajuudesta. Saat aina arvion töiden kestosta jo aikaa varatessasi.

Kun käytät valtuutetun Škoda Service -merkkihuollon palveluja, voit olla varma, että autosi saa aina parasta mahdollista huoltoa ja hoitoa. Huoltokumppaniliikkeen työntekijät ovat monipuolisissa koulutuksissa perehtyneet kaikkiin Škoda-automalleihin. Jotkin monimutkaisemmat korjaustyöt ja vaativammat huoltotyöt, kuten kolarivaurioituneen auton korjaaminen tai tuulilasin vaihto sekä tutkien ja tunnistimien kalibrointi, ovat töitä, jotka kannattaa ehdottomasti teettää Škoda Service -merkkihuollossa. Muissa korjaamoissa niiden tekeminen voi olla erittäin vaikeaa tai jopa mahdotonta.

Huoltojen yhteydessä autoon asennetaan vain korkealaatuisia varaosia, jotka täyttävät autonvalmistajan vaatimukset. Valittavissasi on erityyppisiä Škoda-varaosia: Alkuperäisten varaosien (korkealaatuisimmat uudet osat) lisäksi voit valita autoosi kunnostettuja vaihto-osia tai yli neljä vuotta vanhaan autoon myös edullisempia Economy-osia.

Tietenkin voit. Voit vapaasti valita, missä autosi huollot tehdään. Valtuutettu Škoda Service -merkkihuolto on kuitenkin suositeltavin vaihtoehto, sillä huoltokumppaniliikkeemme työntekijät osallistuvat koulutuksiin ja ovat siten teknisesti ajan tasalla. Autosi takuu säilyy voimassa, vaikka huollattaisit autoasi muualla kuin valtuutetuissa huoltokumppaniliikkeissä, mutta virheellisesti tehdyistä huoltotöistä aiheutuneiden vikojen korjaus ei kuulu takuun piiriin.

Kun saavut noutamaan huollossa ollutta autoasi, huollon työnjohtaja selostaa sinulle kaiken autoosi tehdyn. Valtuutetut Škoda Service -merkkihuollot takaavat, että autoosi on asennettu vain vaativat testit läpäisseitä varaosia. Autosi takuut pysyvät siis voimassa. Jos autoosi on tehty kolarin vuoksi korikorjaustöitä, autossasi mahdollisesti voimassa oleva koritakuu säilyy.

Sähköinen huoltokirja

Huollon yhteydessä saat mukaasi tulostetun version huoltokirjasta tai pdf-tiedoston sähköpostiisi. Autosi sähköinen huoltohistoria on aina tallessa kaikissa Škoda Service -merkkihuolloissa. Tarvittaessa voit olla yhteydessä Škoda- Service -merkkihuoltoon autosi huoltohistoriaan liittyen.

Sähköinen huoltokirjasi on aina tallessa ja turvassa. Voit teettää autosi huollot missä tahansa valtuutetussa Škoda Service -merkkihuollossa, koska aiemmat huoltotiedot ovat ajan tasalla ja jokaisen huollon käytettävissä. Kun auto vaihtaa omistajaa, myös uudella omistajalla on saatavissa täydellinen huoltohistoria.

Škoda Service CAM on palvelu, jossa mekaanikko kuvaa asiakkaalle lyhyen ja informatiivisen videon, joka toimii yhteenvetona huollon yhteydessä tehdyistä tarkistuksista. Saat älypuhelimeen tekstiviestilinkkinä videon, jossa mekaanikko kertoo huollon eri toimenpiteistä ja niiden yhteydessä tarkistettavista kohteista. Videon yhteydessä ehdotetaan tarpeen mukaan myös mahdollisia lisätöitä niihin kohdistuvine kustannusarvioineen. Voit joko hyväksyä tai hylätä sinulle tarjotun lisäpalvelun.

Ylläpitolaturi

Nykyiset sähköiset toiminnot autoissa rasittavat akkua yhä enemmän. Lisäksi autojen start/stop-järjestelmät optimoivat energiatehokkuutta niin, ettei akkua ladata täyteen. Toisaalta akun varaustaso tippuu, kun sitä käytetään kylmemmällä säällä. Suurin osa akkujen ongelmista aiheutuu näistä tekijöistä yhdistettynä päivittäisiin lyhyisin ajomatkoihin. Jos akkua ei erikseen ladata, voi sen varaustaso pudota, akku vioittua ja matka keskeytyä.

Ladattu akku tuo varmuutta ja varmistaa, että kaikki auton toiminnallisuudet ovat käytössäsi. Akkulaturin käyttö pidentää autosi akun käyttöikää ja säästää näin kustannuksissa. Ladattu akku mahdollistaa myös polttoainekäyttöisen lämmittimen käytön ilman huolta akun tyhjenemisestä.

Akkulaturi on helppokäyttöinen, eikä se vaadi käyttökoulutusta.

Käy lähimmässä Škoda Service merkkihuollossa

Etsi lähin huoltokumppaniliike, online-varaa autollesi aika ja varmista siten Škoda-autosi moitteeton kunto.