Sinä tiedät minne tiesi vie

Elämä on täynnä erilaisia reittivalintoja. Jotkut niistä kuljettavat läpi kaupunkien väriloiston, toiset taas kaartavat kohmeisille metsäteille. On jyrkkiä mäkiä, pöllyäviä kurveja ja loputonta suoraa. Mutta odottipa reittisi päässä kotisohva tai koulun juhla, metsäpirtti tai maitokauppa, voit aina luottaa Škoda-katumaasturiisi - se vie sinut turvallisesti perille. Tutustu nerokkaasti uudistuneeseen Škoda-katumaasturimallistoon ja valitse omasi.

Tutustu koko Škoda-malliston rahoitustarjoukseen

Škoda-katumaasturimallit

Mallit

Škoda Kamiq

Kamiq tarjoaa katumaasturimallien parhaat puolet yhdistettyinä kompakteihin ulkomittoihin, joiden ansiosta se soveltuu täydellisesti kaupunkien kapeille kaduille.

Škoda Karoq

Tämä katumaasturi on ainoa Škoda-malli, johon on saatavilla VarioFlex-takaistuinjärjestelmä. Sen kaikki kolme takaistuinta voidaan irrottaa jopa kokonaan.

Škoda Kodiaq

Tämän jykevän katumaasturin tavaratilan koko on jopa 835 litraa (2 065 litraa takaistuimien selkänojat eteen käännettyinä). Kodiaq on saatavilla myös 7-paikkaisena, palvellen näin suurempienkin perheiden tarpeita.

Škoda Enyaq iV

Täyssähköinen Škoda Enyaq iV on palkittu katumaasturi täynnä nerokasta teknologiaa. Škoda Enyaq iV on Vuoden Auto Suomessa 2022.

Škoda Enyaq Coupé iV

Škoda Enyaq Coupé iV on dynaaminen ja linjakas täyssähköinen coupé-katumaasturi.

Tutustu myös Škoda 4x4 -mallistoon