Sinä tiedät minne tiesi vie

Elämä on täynnä erilaisia reittivalintoja. Jotkut niistä kuljettavat läpi kaupunkien väriloiston, toiset taas kaartavat kohmeisille metsäteille. On jyrkkiä mäkiä, pöllyäviä kurveja ja loputonta suoraa. Mutta odottipa reittisi päässä kotisohva tai koulun juhla, metsäpirtti tai maitokauppa, voit aina luottaa Škoda-katumaasturiisi - se vie sinut turvallisesti perille. Tutustu nerokkaasti uudistuneeseen Škoda-katumaasturimallistoon ja valitse omasi.

Miten katumaasturi eroaa muista malleista?

Katumaastureissa eli citymaastureissa yhdistyvät maastoautoista tutut ominaisuudet kuten suurempi maavara, parempi näkyvyys ja korkeampi istuma-asento sekä osassa malleista myös neliveto. Katumaasturit on suunniteltu yhtä lailla myös maaseudun hiekkateille kuin kaupunkikortteleiden vilskeeseen. Katumaastureista käytetty SUV-termi tulee sanoista sport utility vehicle.

Škoda-katumaasturimallit

Mallit

Škoda Kamiq

Kamiq on urbaani crossover-katumaasturi, joka tarjoaa katumaasturien parhaat puolet yhdistettyinä kompakteihin ulkomittoihin. Kamiq soveltuu täydellisesti kaupunkien kapeille kaduille.

Škoda Karoq

Karoq on luotettava kumppani kaikille teille. Kompaktissa katumaasturissa yhdistyvät erinomainen muunneltavuus, suuri tavaratila ja hyvät maasto-ominaisuudet.

Škoda Kodiaq

Kodiaq on jykevä katumaasturi, jonka tavaratilan koko on jopa 835 litraa (2 065 litraa takaistuimien selkänojat eteen käännettyinä). Saatavana myös 7-paikkaisena, palvellen näin suurempienkin perheiden tarpeita.

Škoda Enyaq iV

Enyaq iV on palkittu täyssähköinen katumaasturi täynnä nerokasta teknologiaa. Enyaq iV on ensimmäinen täyssähköauto, joka on voittanut Vuoden Auto Suomessa -tittelin (2022).

Škoda Enyaq Coupé iV

Enyaq Coupé iV on dynaaminen ja linjakas täyssähköinen coupé-katumaasturi.

Tutustu myös Škoda 4x4 -mallistoon