Sähköauton ja ladattavan hybridin lataus kotona

Kotona yön yli lataaminen on vaivattomin tapa ladata Škodan täyssähköauto ja ladattava hybridi. Suosittelemme Škoda iV Charger -kotilatauslaitteen hankintaa ja asennusta etenkin täyssähköauton omistajille. Kotilatauslaitteella Enyaq iV -täyssähköauton ajoakku latautuu täyteen 11 kW teholla (5–100 % SOC) noin 6 tunnissa 15 minuutissa (60-malli) tai 7 tunnissa 30 minuutissa (80-malli). Ladattavan hybridin ajoakku latautuu kotilatauslaitteella (10–80 % SOC) jopa 2 tunnissa 33 minuutissa.

Kolme kotilataustapaa:

  • Kotilatauslaitteet Škoda iV Charger ja Škoda iV Charger Connect+
  • Mode 2 -latauskaapeli (lataus kotitalouspistorasiasta)
  • iV-yleislatauslaite (lataus kotitalouspistorasiasta tai kolmivaihepistorasiasta)

 

Kuinka kauan sähköauton lataus kestää?

Kotitalouspistorasia

2,3 kW
Tavallinen kotitalouspistorasia (AC)
MODE 2 -latauskaapeli
Latausaika (5-80 % SOC)
Octavia iV: 3 h 45 min
Superb iV: 3 h 45 min

Kotilatauslaite Škoda iV Charger

3,6 kW (Octavia iV/Superb iV)
11 kW (Enyaq iV)
Kotilatauslaite
MODE 3 -latauskaapeli
Latausaika (5-80 % SOC)
Octavia iV: 2 h 33 min
Superb iV: 2 h 33 min
(5-100 % SOC)
Enyaq iV 60: 6 h 15 min
Enyaq iV 80: 7 h 30 min

IV-yleislatauslaite

3,6 kW (Octavia iV/Superb iV)
11 kW (Enyaq iV)
Latausaika
(5-80 % SOC)
Octavia iV: 2 h 33 min
Superb iV: 2 h 33 min
(5-100 % SOC)
Enyaq iV 60: 6 h 15 min
Enyaq iV 80: 7 h 30 min

Katso Enyaq iV:n tarkemmat latausajat

Lataus ei ole koskaan ennen ollut näin helppoa

Škoda iV Charger -kotilatauslaite on suunniteltu helpottamaan arjen autoilua. Ammattitaitoinen Škoda-jälleenmyyjä auttaa sinua valitsemaan sopivimman latauslaitteen. Etsi lähin jälleenmyyjä alla olevasta linkistä. Tulevaisuudessa voit rentoutua ja ladata autosi akun helppokäyttöisellä ja kätevällä kotilatauslaitteellamme.

Miten Škoda iV Charger -kotilatauslaite asennetaan?

Vain ammattilainen saa asentaa Škoda iV Charger -kotilatauslaitteen. Kun olet päättänyt hankkia Škoda iV Charger -kotilatauslaitteen kotiisi, valtuutetun jälleenmyyjäliikkeemme edustaja ottaa yhteyden asianmukaisen pätevyyden omaavaan sähköasentajaan, joka asentaa laitteen.

Paljonko Škoda iV Charger -kotilatauslaite maksaa?

Se riippuu hyvin paljon siitä, minkä tyyppisen Škoda iV Charger -kotilatauslaitteen haluat ostaa. Jälleenmyyjäliikkeemme edustaja kertoo mielellään lisää ja auttaa laitteen valinnassa tarjoamalla tarpeisiisi parhaiten sopivaa vaihtoehtoa.

Mitä eroa on iV-yleislatauslaitteella ja 11 kW:n kotilatauslaitteella?

iV-yleislatauslaitteella käyttäjä voi ladata auton akkua tavallisesta kotitalouspistorasiasta tai kolmivaihepistorasiasta. Kotilatauslaite on kiinteistön seinään asennettava laite, joka mahdollistaa kätevän ja turvallisen latauksen ja voi sisältää lisäksi Smart-toimintoja. Tästä kiinteistön seinään asennettavasta latauslaitteesta on saatavana kaksi eri versiota, jotka käyttävät vaihtovirtaa auton lataukseen lataustehon ollessa jopa 11 kW. Monipuolisemmassa versiossa on sähkömittari, joka mahdollistaa usean kuljettajan laskutuksen nopeasti ja helposti.

Voinko ladata sähköautoa kerrostalossa?

Jotta voisit ladata sähköautoasi kerrostalossa, keskustele taloyhtiön ja kiinteistön omistajan kanssa latauspisteen asentamisesta taloyhtiöösi. Monipuolisimmassa Škoda iV Charger -kotilatauslaitteen versiossa on sähkömittari, joka mahdollistaa usean kuljettajan laskutuksen nopeasti ja helposti.

Kuinka paljon täyssähköauton akun lataaminen maksaa?

Kotona ladattaessa kWh-hinta riippuu sähkösopimuksestasi. Voit tarkistaa tarkemman latausajan latausaikalaskurista.