Mikä Online-järjestelmäpäivitys?

Kuten tietokoneissa tai älypuhelimissa, myös Enyaq iV -mallissa on järjestelmään sisäänrakennettu ohjelmisto. Online-järjestelmäpäivitykset varmistavat, että auton ohjelmisto pysyy ajan tasalla. Päivitykset on suunniteltu parantamaan auton toiminnallisuutta ja suorituskykyä, ja ne voivat sisältää myös uusia ominaisuuksia tai toimintoja.

Miksi päivittäisin autoni ohjelmiston?

Siksi, että ohjelmiston ajantasaisuus on tärkeää auton optimaalisen toiminnan kannalta. Ohjelmiston päivitykset ovat saatavilla Online-järjestelmäpäivityksinä, joten ne ovat nopeita asentaa, lisäävät mukavuuttasi ja säästävät aikaasi.

Miten Online-järjestelmäpäivitys toimii?

Sähköautoissa päivitykset latautuvat automaattisesti taustalla. Jotta päivitysten asennus olisi mahdollisimman mukavaa ja vaivatonta, suosittelemme aloittamaan asennuksen auton ollessa paikallaan pidemmän aikaa.

Toiminnalliset vaatimukset ja rajoitukset päivityksen aikana

Usein kysytyt kysymykset


  1. Vihreä valo palaa – Tarkista auton virran ollessa kytkettynä, että yläpuolellasi olevassa kattomoduulissa palaa vihreä valo. Kun vihreä valo palaa, autossasi on toimiva verkkoyhteys ja se pystyy kommunikoimaan ŠKODA-palvelimien kanssa.
  2. Aktiivinen pääkäyttäjä - varmista, että autollesi on asetettu pääkäyttäjä. Jos ei, lisää autosi valmistenumero (VIN) MyŠKODA-sovelluksessa ja seuraa annettuja ohjeita. Voit katsoa myös aiheeseen liittyvän videon täältä.
  3. Verkon kattavuus – Online-järjestelmäpäivitykset asennetaan autoosi osana ŠKODA Connect -palveluita, joten verkon kattavuus on kriittinen tekijä päivityksen onnistumisen kannalta. Jos verkkoyhteys heikkenee merkittävästi päivityksen aikana, päivitys jatkuu automaattisesti, kun verkkoyhteys on taas käytettävissä.

Et voi. Tarvitset datayhteyden ja riittävän signaalin asennusta varten, vaikka päivitys olisi jo ladattu asennettavaksi. Jos esimerkiksi pysäköit autosi tavallisesti maanalaiseen pysäköintihalliin, asennus ei välttämättä toimi asianmukaisesti.

Ajoakun tulee olla vähintään 50-prosenttisesti ladattu asennuksen alkaessa.

Et voi ladata autoasi asennuksen aikana. Pysäytä lataus (jos se on käynnissä) ja aloita sen jälkeen päivityksen asennus. Varmista, että ajoakun varaustaso on vähintään 50 %, jotta Online-järjestelmäpäivitys voidaan asentaa.

Tällä hetkellä päivitystä voi vain siirtää myöhemmäksi. Jos haluat siirtää päivitystä myöhemmäksi, napauta keskusnäytön "Peruuta"-näppäintä, kun sinua kehotetaan asentamaan ohjelmistopäivitys. Jos muutat mielesi, voit aina käynnistää päivityksen "Näkemiin”-näkymässä olevan ilmoituksen kautta.

Kytke auton virta pois päältä, niin näet ilmoituksen keskusnäytön ”Näkemiin”-näkymässä.

Jos Online-järjestelmäpäivitys on edelleen käytettävissä, saat autosi keskusnäyttöön kehotuksen aloittaa asennus uudelleen. Muussa tapauksessa ota yhteyttä ŠKODA Asiakaspalveluun tai ŠKODA-jälleenmyyjään seuraavia vaiheita varten.

Päivitykset ajetaan yksittäisinä määräerinä kaikkiin autoihin, joissa on asennettuna ME 3.0 ohjelmisto. Saat ilmoituksen autoosi, kun päivitys on saatavilla.

Julkaisutiedot tulevat saataville keskusnäytön "Lisätietoja"-näppäimestä ennen päivitystä ja sen jälkeen.

Joskus Online-järjestelmäpäivitykset parantavat vain taustatoimintoja tai -järjestelmiä.

Muuta


Ei aiheudu. Kaikki Online-järjestelmäpäivitykset ovat saatavilla asiakkaillemme veloituksetta.

Ei raukea. Auton takuu säilyy ennallaan.

Online-järjestelmäpäivityksen suorittamiseksi ŠKODAN on kerättävä auton valmistenumero (VIN), auton yhteyksiä ja ohjelmistoa koskevat tiedot, sekä autossa olevan henkilön suostumus ohjelmiston lataamiseen ja asentamiseen. ŠKODA ei kerää tai tallenna muita tietoja ohjelmistopäivitystä varten.

ŠKODA käyttää näitä tietoja: a) varmistaakseen, että ladataan oikea ohjelmisto, että asennus onnistuu ja että kyseiseen valmistenumeroon (VIN) liittyvän asennetun ohjelmiston tiedot tallennetaan; ja b) dokumentoidakseen omistajan/rekisteröityneen käyttäjän suostumuksen Online-järjestelmäpäivityksen suorittamiseen. ŠKODA käyttää näitä tietoja osoitteessa https://www.skoda-auto.com/other/personal-data olevan tietosuojaselosteen mukaisesti.

Škoda Enyaq iV

ME 3.2 Ohjelmiston päivitys

Päivitä Škoda Service -merkkihuollossa.
Škoda Enyaq iV

ME 3.0 Ohjelmiston päivitys

Päivitä Škoda Service -merkkihuollossa.