Uuden luomisessa on kyse paljon enemmästä kuin vain osien yhteen kokoamisesta. Muotoilulla varmistetaan autojen arvo ja tarkoitus. Tästä syystä autojemme ulkopuoleen liittyy paljon enemmän kuin ensi näkemältä saattaa vaikuttaa. Yli 125 vuoden kokemuksen ja innovaation innoittamina muotoilijamme onnistuvat luomaan tunnepitoisia ja samalla erinomaisen toimivia kokonaisuuksia, joissa korostuu ainutlaatuinen kristallimaisuus. Lue lisää Škoda-autojen muotoilusta ja tutustu tarkemmin auton luomisprosessiin. Takaamme, että sen jälkeen näet Škoda-autot uusin silmin.

Kristallimaiset muotoilupiirteet

Autojen muotoilussa ideoista tulee totta. Škodan muotoilussa elementit ja materiaalit toimivat inspiraation lähteinä. Tärkein uusien automallien ulkopuoleen vaikuttava tekijä on böömiläinen kristalli. Škodan historian ja tšekkiläisten juurien sisällyttäminen osaksi muotoilua tekee Škoda-automalleista toimivuuden ja tyylikkyyden täydellisiä sulaumia.

Tärkeimmät inspiraation lähteet

Ideakirstu

Böömiläinen kristalli

Muoto seuraa funktiota

Rikas historia

Ideoista todellisuuteen

Muototutkielmissa toteutetaan ideoita, joita suunnittelijoillamme on Škoda-automallien tulevien muotojen ja toimintojen suhteen. Ne näyttävät Škodan muotokielen suunnan ja sen, miltä autojen visuaaliset elementit näyttävät tulevien sukupolvien malleissa.

Uuden auton syntyminen

Muototutkielmat ja konseptiautot toimivat suunnittelijoiden inspiraation lähteinä uusia sarjatuotantomalleja suunniteltaessa. Tämä on ensimmäinen vaihe matkalla kohti uuden mallin syntyä.

Kurkista kulissien taakse

Esittelyssä Škoda Vision -konseptiautomallit

Škodan muototutkielmissa ja konseptimalleissa esitellään uutta tyyliä ja/tai tekniikkaa. Näin tarjotaan esimakua siitä, miltä automme lähitulevaisuudessa näyttävät.

Škoda-autojen muotoilun keskeisimmät elementit

Tutustu tarkemmin Škoda-automallien muotoilun keskeisimpiin elementteihin, jotka antavat niille yksilöllisen ja välittömästi tunnistettavan ilmeen.

Hienostuneen tyylikäs ulkopuoli

Tasapainoiset mittasuhteet, selkeät linjat, vahvamuotoiset pinnat ja kristalliviistemäiset yksityiskohdat yhdistyvät toisiinsa ja luovat kokonaisilmeen, jossa korostuvat muotojen tarkkuus ja puhtaus.

Katso lisää

Nerokkuus kumpuaa sisältä

Ensiluokkainen viimeistely, runsaasti tilaa ja paljon nerokkaita Simply Clever -ratkaisuja. Näin voidaan tiivistää Škoda-automallien sisätilojen tärkeimmät vahvuudet.

Kurkista sisään

Kokeile itse

Sinulla on mahdollisuus kokeilla Škoda-muotoilun lukemattomia mahdollisuuksia. Erilaiset varustetasot ja niihin tarjolla olevat lisävarusteet takaavat Škoda-autosi ainutlaatuisuuden. Sen myötä voit tuoda persoonaasi paremmin esiin autosi kautta. Suunnittele oma Škodasi.

Ainutlaatuinen Škoda-kokemus

Yksilöinti

Kevytmetallivanteet

Alkuperäiset lisävarusteet

Oheistuotteet

Huippumallit

Tähtäimessä ensiluokkainen mukavuus

Škodan suunnittelijat pyrkivät luomaan autoja, jotka vastaavat mahdollisimman paljon asiakkaiden tarpeita ja ovat ensiluokkaisen mukavia.

Historia

Laurin & Klement -tekstilogo viittaa Škodan perustajiin, joiden mottona oli "Vain paras mahdollinen on kyllin hyvää asiakkaillemme." Se on toiminut Škoda-muotoilun lähtökohtana jo yli 125 vuoden ajan, ja noudatamme samaa periaatetta yhä tänäkin päivänä. Tutustu automalleihin, joita olemme valmistaneet näiden vuosien aikana. Hyppää kyytiin ja lähde ajelulle 1930-luvun Prahaan kauniilla 110-mallilla.

Škoda-muotoilu ympärilläsi

Hienostuneen kaarevat muodot, kristallimaiset elementit sekä valojen ja varjojen kaunis kontrasti. Voit nähdä Škodan tunnusomaista muotoilua autojen ohella myös muualla. Vuodesta 2011 lähtien Škodan muotokieli on näkynyt Ranskan ympäriajon palkintopokaaleissa ja vuodesta 2018 lähtien jääkiekon MM-kisojen arvokkaimman pelaajan palkintopokaalissa.