Kun haluat olla osa ŠKODA -tiimiä, olet oikeassa paikassa. Tältä sivulta löydät ŠKODA -verkoston avoimet työpaikat Suomessa.

Olemme maailman kolmanneksi vanhin autovalmistaja. Vahvaa osaamista on kertynyt jo yli 120 vuotta, ja juuri nyt elämme vahvaa kehitysvaihetta. Teknologiamme uudistuvat, mallistomme on kattava ja huippunykyaikainen. Suomessa olemme kolmen myydyimmän automerkin joukossa jo seitsemättä vuotta peräkkäin. Joka kymmenes uusi auto Suomessa on ŠKODA.

ŠKODA-autot kehittyvät, sähköistyvät ja digitalisoituvat kovaa vauhtia – samaa positiivista energiaa odotamme uusilta tiimikavereiltamme. Tällä hetkellä haemme:

SINUSTAKO SEURAAVA UUDEN AJAN ŠKODA-MYYJÄ?

Autoala kehittyy kovaa vauhtia. Haluammekin automyyntimme ja asiakaskohtaamisemme uudistuvan samassa tahdissa. Haemme yhdessä ŠKODA-tehtaan ja jälleenmyyjiemme kanssa kehitys- ja koulutusohjelmaan henkilöitä, jotka ovat enemmän kiinnostuneita ihmisistä kuin autoista:

Olet etsimämme henkilö, jos

  • Tunnet paloa tehdä henkilökohtaista myyntityötä
  • Nautit asiakkaiden kohtaamisesta ja onnistuneista kaupoista
  • Asiakaspalvelu on sinulle luontevaa, innostavaa ja palkitsevaa
  • Hallitset digitaalisuuden ja sen hyödyntäminen on sinulle sujuvaa
  • Olet innokas oppimaan uutta ja viihdyt tavoitehakuisessa ympäristössä
  • Ymmärrät, mihin autoala on menossa ja sen kehitys kiinnostaa sinua, mutta aiempaa kokemusta alalta et välttämättä tarvitse

Palkkaamme oppisopimuskoulutukseen 15–20 työuransa alkuvaiheessa olevaa henkilöä. Noin vuoden mittaisen tavoitteellisen ohjelman päätteeksi koulutetut valmistuvat sertifioiduiksi ŠKODA-myyjiksi alan ammattitutkinnolla. Koulutusryhmä aloittaa tammikuussa 2022. Teet töitä jälleenmyyjämme liikkeessä samalla, kun opit uutta ja kehityt vahvaksi automyynnin osaajaksi. Oppisopimusohjelman ajalta maksamme palkkaa.

Valtakunnallisessa ohjelmassa tarjoamme kiinnostavan työ- ja koulutusympäristön vahvasti kehittyvän merkkimme sekä laajan ja laadukkaan mallistomme parissa.

”ŠKODA on maailman kolmanneksi vanhin, yli 125-vuotiaan historian omaava autovalmistaja, joka kehittyy ja kehittää voimakkaasti. Mallisto on kattava ja laajenee sähköisyyden mukana entisestään. Mallistosta löytyy jokaiselle juuri omiin tarpeisiin sopiva tuote. Suomessa olemme kolmen myydyimmän automerkin joukossa, ja asiakaspalvelumme on tutkimusten mukaan autoalan parhaimmistoa vuodesta toiseen. Varmistaaksemme Škodan menestyksen myös tulevaisuudessa, tarvitsemme joukkoomme lisää tulevaisuuden osaajia.”
- Helkama-Auton myynti- ja kenttäjohtaja Petri Raitala

Tunnistitko itsesi vahvana tulevaisuuden osaajana? Täytä hakemus 21.11.2021 mennessä ja tule mukaan Škodan menestystarinaan!

Lisätietoja antaa:
Peter Åhman, Promira Group Oy
Puh. 0500 527001
peter.ahman@promira.fi