Tee matkoistasi entistä turvallisempia! Infotainment-sovellus Traffication pitää sinut ajan tasalla liikennetilanteesta ja osaa varoittaa, jos esimerkiksi liityt moottoritielle väärään suuntaan. Sinun ei tarvitse avata sovellusta joka kerta ajaessasi, sillä se toimii aina taustalla. Lataa nyt sovelluksen veloitukseton kokeiluversio!

MITÄ SOVELLUS TEKEE?

AJOSUUNTAVAROITUS

 

Automaattiset varoitukset sovellusta käyttävistä ŠKODA-autoista

 

Säävaroitus

 

Manuaaliset Traffication-varoitukset ŠKODA-kuljettajilta

 

SOVELLUKSEN ASENNUS

Lataa ja asenna Traffication-sovellus autosi tietoviihdejärjestelmään seuraavien ohjeiden mukaan.

Asennus tietoviihdejärjestelmän kautta

Asennus Connect-portaalin kautta

SAATAVUUS ŠKODA-AUTOOSI

Näet Traffication-sovelluksen saatavuuden ŠKODA-autoosi täältä. Traffication-sovellus on saatavilla autoon, jossa on uusimman sukupolven Amundsen- tai Columbus-tietoviihdejärjestelmä ja ŠKODA Connect -palvelut aktivoituina.

TUTUSTU MUIHIN INFOTAINMENT-SOVELLUKSIIN

KALENTERI

Pysy ajan tasalla kalenterimerkinnöistäsi. Voit linkittää kalenterin Google-tiliisi, tarkastaa aikataulusi ja käydä jopa puhelinneuvotteluja suoraan autostasi käsin

SÄÄ

Tämä sovellus näyttää nykyisen sijaintisi ja ajoreittisi säätiedot. Määränpään sää ei pääse näin enää yllättämään.

PAY TO PARK

Pay to Park yhdistää kaikki yhteensopivat Euroopan pysäköintialueet saatavillesi suoraan MyŠKODA-sovellukseen tai autosi tietoviihdejärjestelmään. Hae ja valitse pysäköintialueita, sekä maksa pysäköinti suoraan puhelimestasi tai jopa autostasi.

UUTISET

Pysy ajan tasalla tärkeistä tapahtumista. Lisää suosikkiuutiskanavasi autosi tietoviihdejärjestelmään, niin uutiset eivät jää huomaamatta.

DIGITAALINEN KÄYTTÖOHJE

Haluaisitko saada matkan päällä tietoa varoitusvaloista tai renkaanvaihdosta? Digitaalisesta käyttöohjeesta löydät autoosi liittyvät ohjeet, missä vain oletkin.