Tiesitkö, että alkuperäiset Škoda-varaosat ovat täsmälleen samanlaisia kuin ne osat, joita autoosi on alun perin asennettu tehtaalla? Tai että niissä on otettu huomioon kaikki innovaatiot, joita tietyn automallin sarjatuotannon aikana on tehty, ja että ne ovat läpäisseet kaikki sarjatuotannossa käytettäville osille tehtävät testit?

Ainoa oikea valinta autoosi

Autosi valmistajana me tiedämme parhaiten mitä vaatimuksia eri osien on täytettävä, jotta niiden moitteeton toiminta on varmaa. Siksi suositamme alkuperäisten Škoda-varaosien käyttämistä, sillä ne eivät ole ainoastaan varaosia, vaan alkuperäisiä sanan varsinaisessa merkityksessä.

Alkuperäiset Škoda-varaosat:

  • vaativat testit läpäisseinä Škoda-varaosat ovat huippulaadukkaita ja äärimmäisen luotettavia
  • toimivat varmasti autossasi ja sopivat yhteen muiden osien kanssa
  • yhteensopivuutensa vuoksi takaavat turvallisuuden ja ovat käytössä pitkään
  • ovat täsmälleen samoja osia, joita käytetään autojemme sarjatuotannossa

Kaikille alkuperäisille Škoda-varaosille myönnetään kahden vuoden takuu!

Huolehdimme matkastasi pitkään

Autosi alkuperäisten Škoda-varaosien valikoimalla olemme ajatelleet sinua automalliasi koko sarjatuotannon ajan ja vielä lakisääteiset viisi vuotta sarjatuotannon päättymisen jälkeen. Haluamme varmistaa, että matkasi on turvallista ja mukavaa toimitamme auton käytön kannalta tärkeitä varaosia vielä 15 vuoden ajan tuotannon päättymisen jälkeen. Lisäksi toimitamme vähintään 10 vuoden ajan auton varusteluun tarvittavia osia ja vähintään 8 vuoden ajan oviverhouksia ja mattoja.

Alkuperäisillä varaosilla alkuperäiseen kuntoon

Autosi huolto- ja korjaustöissä käytetään vain korkealaatuisia varaosia, jotka ovat läpäisseet vaativat ja tiukat testit. Alkuperäisiä varaosia on saatavissa eri tyyppisinä tarkasti tarpeidesi mukaisesti. Škoda Huoltoneuvojasi auttaa sinua valitsemaan autoosi sopivimman ratkaisun.