Anna uusimman täyssähkömallimme herättää uteliaisuutesi. Modern Solid -muotoilukieli, keulalla Škoda-tekstilogo. Tarjolla tehokkaat Matrix LED -ajovalot, joiden sirot yläosat jatkuvat saumattomasti pitkälle kylkiin. Edestä katsottuna matala- ja leveäilmeinen Tech Deck Face -etumaski; innovatiivinen ja silti jollain tavalla tuttu.

Aidosti erottuva ulkopuoli

Modern Solid

Škoda-autojen muotoilun uusi aikakausi alkaa Škoda Elroqilla. Sen toiminnallinen, minimalistinen ja selkeä Modern Solid -kokonaisilme huokuu aitoutta, kestävyyttä ja vankkuutta sisältäen muotoiluyksityiskohtia, josta automerkkimme tunnetaan. Samalla Modern Solid -muotoilukieli nostaa esiin upeita visuaalisia yksityiskohtia kuten kiiltävän mustan Tech Deck Face -etumaskin. Sillä olemme onnistuneet luomaan uudenlaisen keulakonseptin ja samalla viittaamaan entuudestaan tuttuihin Škoda-piirteisiin. Tech Deck Face tulee jatkossa olemaan myös muiden Škoda-automallien oleellinen brändielementti.

Modernit ja kestävän kehityksen mukaiset sisätilat

Sisätilojen toteutuksessa vallitsee tasapaino huippuluokan tekniikan, väljien tilojen ja vastuullisten materiaalien välillä. Esimerkiksi Loft-designvalinnassa kangasverhoilu on kuitukangasta, jonka materiaalista 78 prosenttia saadaan kierrätetyistä PET-muovituotteista kuten juomapulloista. Vastuullisuuden rinnalla uusimman tekniikan ystävät pitävät myös Infotainment-järjestelmän intuitiivisen helppokäyttöisestä jopa 13-tuumaisesta kosketusnäytöstä, 5-tuumaisesta digitaalisesta mittaristosta ja tarjolla olevasta Head Up -tuulilasinäytöstä. Elroq on auto, josta noustuasi kaipaat heti takaisin.

Voimalinjat, ajoakut ja lataaminen

Ei enää toimintamatka-ahdistusta. Valitse neljästä malliversiosta sinulle sopivin ja suuntaa avoimin mielin uusille ajomatkoille. Toimintamatka on jopa yli 560 km (WLTP). Elroqista tulevat tarjolle takavetoiset malliversiot 50, 60 ja 85 sekä nelivetoinen malliversio 85x. Maksimitehot ovat välillä 125 kW ja 220 kW.

Škoda Elroqin malliversiot


● 50: takaveto, ajoakku 55 kWh (brutto), maksimiteho 125 kW, huippunopeus 160 km/h
● 60: takaveto, ajoakku 63 kWh (brutto), maksimiteho 150 kW, huippunopeus 160 km/h
● 85: takaveto, ajoakku 82 kWh (brutto), maksimiteho 210 kW, huippunopeus 180 km/h
● 85x: neliveto, ajoakku 82 kWh (brutto), maksimiteho 220 kW, huippunopeus 180 km/h

Kaikki Elroq-malliversiot tukevat DC-tasavirtalatausta. Mallit 85 ja 85x yltävät jopa 175 kW maksimilataustehoon. Elroqin ajoakku saadaan nopeimmillaan ladattua 10 prosentin varaustasosta 80 prosentin varaustasoon alle 28 minuutissa.


Elroqin ajoakun lataaminen kotona Škoda iV Charger -kotilatausasemalla jopa 11 kW:n teholla tai vastaavasta latausasemasta työpaikalla tai julkisesta latausasemasta kestää akkukoon mukaan noin 5,5‒8 tuntia.

Turvallisuutesi on meille tärkeintä

Erinomaisen aktiivisen ja passiivisen turvallisuuden takaavat jopa yhdeksän turvatyynyä, runsaat avustin- ja turvallisuusjärjestelmät kuten tarjolla olevat ajoavustinkokonaisuus Travel Assist ja ennakoiva turvajärjestelmä Crew Protect Assist, sekä automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä Front Assist. Voit jopa antaa auton hemmotella itseäsi arkisissa tehtävissä kuten pysäköinnissä. Etäpysäköinnillä ja Opetetulla etäpysäköinnillä voit pysäköidä Elroqin MyŠkoda-sovelluksella autossa istumatta. Voit myös antaa auton itse ajaa tallentamasi enintään 50 metrin reitin ja pysäköidä itsensä.

Tuoreimmat uutiset