Esittelyvuorossa nyt täysin uusi Škoda Superb

Škodan huima uutuuksien kevät jatkuu: esittelyvuorossa nyt täysin uusi Škoda Superb. Auto, joka on suunniteltu jokaista yksityiskohtaa myöten nimensä mukaisesti suurenmoiseksi.

Dynaaminen, energisyyttä uhkuva muotoilu kätkee sisäänsä entistäkin väljemmät, valoisat sisätilat, joissa jokaisella on tilaa leveillä. Uudistettu infotainment-järjestelmä takaa, että olet kosketuksen päässä kaikesta sinulle tärkeästä, liittyipä se työhön tai rentoutumiseen.

Kehittyneimmät ajo- ja turvallisuusavustimet tekevät matkanteosta vaivatonta ja turvallista kaikissa ajo-olosuhteissa. Saatavana myös ladattavana hybridinä!

Tervetuloa kokemaan ja koeajamaan täysin uusi Superb!

Uusin lataushybriditekniikka

Koe miten hienosti sähkömoottori ja polttomoottori yhdistävät voimansa ja nauti lataushybriditekniikan mahdollisuuksista. Ajomatkasi mukaan voit ajaa joko pelkästään sähköllä paikallisia pakokaasupäästöjä tuottamatta tai tarvittaessa myös polttomoottorin avulla.

Tutustu myös uuteen Škoda Kodiaqiin

Ladattavassa Kodiaq iV -hybridimallissa yhdistyvät polttomoottori ja sähkömoottori. Joko paikallisia päästöjä tuottamatta pelkästään sähköllä tai myös bensiinimoottorin voimalla ‒ Kodiaq iV on luotettava kumppani kaikilla matkoilla.