Lataa yhdellä kortilla missä tahansa

Virtaa elämään – Powerpass by Elli

Powerpass-latauskortin avulla voit ladata sähköautosi useimpien palveluntarjoajien julkisilla latausasemilla. Yksi kortti mahdollistaa autosi akun lataamisen käytännössä missä vain. Lisäksi näet kaikki lataustietosi ja -maksusi selkeästi yhdessä sovelluksessa. Powerpass on ollut saatavilla ensimmäisen Enyaq iV -mallin lanseerauksesta lähtien. Voit käyttää sitä myös suuritehoisilla IONITY-pikalatausasemilla. Powerpass-palvelut tarjoaa Elli – Volkswagen Group Charging GmbH.

Unohda tankkaaminen ja lataa!

Helppokäyttöinen ja näppärä – sitä on Powerpass. Tämä nerokas latausratkaisu mahdollistaa vaivattoman lataamisen matkan varrella, ja se on heti saatavillasi. Voit tutustua siihen tarkemmin katsomalla lyhyen videon.

Kuinka Powerpass-kortilla lataus aloitetaan?

Opas

Lataa sovellus

Lue lisää

Tilaa kortti

Lue lisää

Muodosta pariliitos kortin kanssa

Lue lisää
Powerpassiin liittyviä lisätietoja

Usein kysytyt kysymykset

Minkä tariffin valitset Powerpassin käyttöä varten?

Valittavissasi on kolme määräaikaista tariffitarjousta: Charge Free, Simply Charge ja Charge Faster. Charge Free -tariffin yhteydessä ei ole kiinteää kk-maksua, ja se sopii jos et aio käyttää julkisia latausasemia erityisen usein. Simply Charge -tariffiin sisältyy perusmaksu alkaen 2,99 € / kuukausi ja edulliset lataushinnat julkisista latausasemista ja pikalatausasemista. Charge Faster -tariffi on tarkoitettu ainoastaan autoille, joihin on valittu DC-tasavirtalatauspaketti. Tämän kuukausimaksuttoman tariffin myötä pääset hyödyntämään julkisten latausasemien entistä edullisempia lataushintoja.

Powerpass-Sovellus

Powerpass on Škoda Auton asiakkaille tarkoitettu kätevä all-in-one-lataussovellus. Tästä sovelluksesta on apua sekä julkisista latausasemista ladattaessa että Škoda iV Charger -kotilatauslaitteella tehtävän kotilatauksen yhteydessä.

Kuinka nopeasti Škoda iV:n lataaminen onnistuu?

Oletko kiinnostunut ŠKODA-sähköauton latausajoista? Tutustu niihin tarkemmin laskurimme avulla.

Latauslaitteet ja kaapeliadapterit
Latauslaitteet ja kaapeliadapterit
pdf (3.2 MB)