Voita perhematka Joulupukin luo

November 16, 2017
Voita perhematka Joulupukin luo

Helsinki 16. marraskuuta 2017. Meillä on ilo ilmoittaa ainutlaatuisen joulukisan käynnistymisestä. ŠKODA kutsuu lapset kautta Euroopan miettimään, mitähän Joulupukki haluaisi lahjaksi. Kertomalla mitä he antaisivat lahjaksi Joulupukille ja miksi, he osallistuvat kisaan. Kisan palkinto on upea: taianomainen perhematka Joulupukin luokse Lappiin. Lasten lahjaideat viedään Joulupukille ŠKODA KAROQ -karavaanilla kaikkiaan kahdeksan maan halki.

"Rakas Joulupukki, saatko sinä itse ikinä lahjoja? Minusta sinun pitäisi saada, koska olet aina kiltti." Eikö olisikin kivaa vaihtelua, että Joulupukin kirje alkaisi joskus tällä tapaa? Hän joka aina tuo lahjat, ansaitsee varmasti vaihteeksi saada jotain itsekin. Mitähän se voisi olla? Juuri siitä tässä kisassa on kyse.

Lumoava koko perheen Lapin-matka Joulupukin luo. Voittajaperhe selviää arvonnassa marraskuun lopulla 2017.
Kaikki suomalaisten Joulupukille osoitetut lahjaideat kootaan arvonnan suorittamista varten. Voittajaperhe matkustaa Lappiin ja kohtaa siellä KAROQ-karavaanin, vierailee Joulupukin kiehtovassa Pajakylässä, ja tapaa Joulupukin, kun kaikkien lasten lahjaehdotuskirjeet luovutetaan hänelle.

Matka Lappiin: mitä kaikkea on luvassa?
Kilpailun voittanut perhe matkaa lentokoneella Rovaniemelle 1. joulukuuta 2017. Rovaniemen lentokentällä on vastassa KAROQ-karavaani. Suomalainen voittajaperhe tapaa muut voittajaperheet eri Euroopan maista. Tuosta hetkestä alkaa taianomainen Lappi-seikkailuretki. Siihen sisältyvät poroajelu Joulupukin poroilla, käynti Joulupukin postikonttorissa ja tonttujen tapaaminen. Jos vain on onni myötä, saadaan ihastella revontulia. Ja käydään tietenkin erikoisvisiitillä Joulupukin luona, jossa Joulupukille luovutetaan kaikki eri maista kootut lasten lahjaideat. Voittajaperheiden lapsille tarjoutuu upea tilaisuus olla oman maansa lähettiläitä Joulupukin kotona.

Kilpailun säännöissä palkinnon suuruudeksi on rajattu perhematka enintään kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle. Jos voittoisan lahjaehdotuksen kirjoittaneella lapsella on sisko tai veli, koko perhe siis pääsee Lapin-matkalle.

Kirjeen matka Lappiin: uuden ŠKODA Karoqin kyydissä, kaikkialta Euroopasta!
Kisa ei koske ainoastaan Suomea, vaan myös montaa muuta Euroopan maata. Suomen lasten tapaan muiden maiden lapset kutsutaan mukaan miettimään lahja-ajatuksia Joulupukille.

Joulupukin lahjaideoita kerätään saman ŠKODA-kilpailun puitteissa Saksassa, Puolassa, Slovakiassa, Itävallassa, Suomessa, Irlannissa, Moldovassa ja Bulgariassa. Uusien Karoqien karavaani ajaa mielenkiintoista reittiä hyvin erilaisia teitä pitkin kuljettaen lahjaviestit turvallisesti perille Suomen Lappiin, jossa eri maiden voittajaperheet luovuttavat ne itse Joulupukille. Karavaani lähtee matkaan kahdesta pisteestä: Saksan Berliinistä ja Moldovan Chisinausta. Nämä karavaanit kohtaavat Puolan Varsovassa, josta matka sitten jatkuu yhdessä. KAROQ-karavaanin pitkä reitti kulkee 13 maassa: Moldova, Romania, Bulgaria, Serbia, Unkari, Itävalta, Saksa, Puola, Liettua, Latvia, Viro, Suomi ja Norja.

Pitkän matkan taittavan KAROQ-karavaanin jäsenet jakavat matkakokemuksiaan useissa etappiraporteissa sekä kuvin ja videoin. Karavaanin matkaa voi ja kannattaa seurata sosiaalisesta mediasta sekä skodamagazine.fi-sivustolta.

Tämä on kutsu: odotamme lahjaideoitanne. Laittakaa ne tulemaan nyt ja voitte voittaa perhematkan Lappiin Joulupukin luo.
Pitkän karavaanitaipaleen "poroja" valmistellaan jo matkaa varten. Matka taittuu uusilla Karoqeilla, joilla lähdetään seikkailumatkalle kohti Napapiiriä ja vieläkin pitemmälle – mutta sitä ennen odotamme kaikkien lasten ideoita siitä, mitä Joulupukki voisi haluta lahjaksi. On aika tarttua toimeen! Ehdotukset kerätään alla olevan osoitteen kautta. Kannattaa varmistaa, että lapsen lahjaidea ehtii mukaan.

http://www.skoda.fi/joulu

ŠKODA toivottaa hyvää joulua.

Tuoreimmat uutiset