Video: ensimmäiset yksityiskohdat ŠKODA KODIAQ RS -mallista

September 13, 2018
ŠKODA VISION RS -mallin esillä Pariisin autonäyttelyssä lokakuussa

ŠKODA paljastaa uudesta ŠKODA KODIAQ RS -mallistaan useita kiinnostavia yksityiskohtia ennen suorituskykyisen katumaasturin lokakuista ensiesittelyä Pariisin autonäyttelyssä 2018. Videolla ŠKODA antaa esimakua auton täys-LED-ajovaloista, muunneltavasta digitaalisesta Virtual Cockpit -mittaristosta ja uudesta Dynamic Sound Boost -toiminnosta, joka korostaa ŠKODA KODIAQ RS -mallin dynaamista luonnetta erityisen sporttisella äänellä.

Škodan historian tehokkain sarjatuotantodieselmoottori (176 kW, 240 hv), neliveto ja mukautuva alustan säätöjärjestelmä takaavat, että automerkin ensimmäinen erittäin suorituskykyinen katumaasturimalli huokuu urheilullisuutta joka solullaan. Vakiovarusteiset täys-LED-ajovalot korostavat auton dynaamisuutta yhdessä Škodalle ominaisen muotokielen kanssa. Videolla esitellään saatavilla oleva metalliväri Race Blue, joka on ensimmäistä kertaa tarjolla ŠKODA-katumaasturimalliin.


Virtual Cockpit -mittariston uusi Sport-näkymä

ŠKODA KODIAQ RS -mallin vakiovarusteisiin kuuluu hiilikuituoptiikkainen Virtual Cockpit -mittaristo. Tämä digitaalinen mittaristo on yksilöllisesti muunneltavissa. Sen Sport-näyttönäkymä on viides näkymävaihtoehto, jossa on kierroslukumittari ja ajonopeusnäyttö mittaristonäytön keskellä.

KODIAQ RS on ensimmäinen ŠKODA-malli, jossa on Dynamic Sound Boost. Tämä edistyksellinen toiminto hyödyntää toiminnassaan auton elektronisilta järjestelmiltä saatavia tietoja. Niiden perusteella se säätää ja tehostaa auton moottoriääniä kulloinkin valittuna olevan ajoasetuksen mukaan. Tuloksena on vaikuttava akustinen elämys, joka tekee ŠKODA KODIAQ RS -autolla ajamisesta entistä nautinnollisempaa.

ŠKODA KODIAQ RS ensiesitellään lokakuussa 2018 Pariisin autonäyttelyssä.

Tuoreimmat uutiset