ŠKODA SUPERB iV -mallin hinnat julkaistu

3. října 2019
3. lokakuuta 2019. Ladattava SUPERB iV -hybridi täydentää Škodan lippulaivamallin mallistoa. Tämän myötä ŠKODA aloittaa siirtymisen sähköllä ajamisen aikaan. Ennakkomyynti on alkanut ja asiakastoimitukset alkavat vuoden 2020 alussa. SUPERB iV -malliston hinnat alkavat 39 149,82 eurosta ja farmarimallisen SUPERB Combi iV -mallin 40 128,20 eurosta. Valittavana on neljä kattavaa varustetasoa; AMBITION ja STYLE, erikoismalli SPORTLINE sekä ylellisimmin varusteltu L&K.

Ladattavassa SUPERB iV -hybridissä on 1.4 TSI -bensiinimoottori ja sähkömoottori järjestelmäteholtaan 160 kW (218 hv). Tämä mahdollistaa vastuullisen autoilun dynaamisuudesta tippaakaan tinkimättä. Kapasiteetiltaan 13 kWh:n akuston ansiosta pelkästään sähköllä ajettaessa WLTP-testisyklin mukainen maksimitoimintamatka on jopa 56 kilometriä. Sähkö- ja bensiinimoottorin yhteiskäytöllä toimintamatka kasvaa peräti 930 kilometriin. ŠKODA SUPERB iV täyttää Euro 6d TEMP -päästöstandardin vaatimukset: auton CO2-päästö on selkeästi alle 40 g/km. Akuston voi ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, seinälatauspisteestä, julkisesta latausasemasta tai hyödyntämällä ajon aikana bensiinimoottorin jarrutusenergian talteenottoa. Uutuusmalli on saatavissa niin Liftback- kuin Combi-mallina. Tarjolla on sekä AMBITION- että STYLE-varusteluversiot, kuten myös SUPERB SPORTLINE- ja SUPERB L&K -mallit.

Uuden SUPERB iV-mallin varustelu on erityisen kattava. Esimerkkinä jo AMBITION-varustetasosta alkaen vakiona on mm. mukautuva alustansäätöjärjestelmä (DCC), mallikohtainen Driving Mode Selection – Ajoasetuksen valinta (asetukset SPORT, Hybrid ja E-Mode), kaksi latauskaapelia eri lataustyyppejä varten, Amundsen-navigointijärjestelmä 8” kosketusnäytöllä sekä langaton SmartLink+, joka luo yhteyden älypuhelimen ja auton integroidun tietoviihdejärjestelmän välille langattomasti Apple CarPlayn avulla. Lisäksi SUPERB iV -mallissa on uusimman sukupolven tietoviihdejärjestelmä.

Hinnastot, varusteluettelo sekä lisätietoa SUPERB iV -mallista löytyy oheisilta sivuilta:
SUPERB iV: http://www.skoda.fi/mallisto/superb/superb-iv
SUPERB Combi iV: http://www.skoda.fi/mallisto/superb/superb-combi-iv

Tuoreimmat uutiset