Uusi palvelukokonaisuus yksityisasiakkaille

April 27, 2018
ŠKODA Yksityisleasing

27.4.2018.

ŠKODA esittelee uuden yksityisasiakkaille suunnatun ŠKODA Yksityisleasing -palvelun. Kätevä ja huoleton huoltoleasingpalvelu tarkoittaa autoilua asiakkaan ehdoilla, jossa hinnoittelu perustuu kiinteisiin kuukausivuokriin. ŠKODA Yksityisleasing on suunniteltu olemaan helppo ja riskitön tapa hankkia uusi auto käyttöön. Palvelu on saatavilla kaikista ŠKODA-jälleenmyyjäliikkeistä kautta maan. ŠKODA Yksityisleasing toteutetaan yhteistyössä Axus Finland Oy:n kanssa.

ŠKODA Yksityisleasing-palvelu tarjoaa asiakkaille helpon ja vaivattoman tavan hankkia uusi auto käyttöön kuukausimaksulla. Tämä tarkoittaa autoilua asiakkaan ehdoilla uudella ja turvallisella autolla riskittömästi. Kiinteisiin kuukausieriin perustuva hinnoittelu mahdollistaa asiakkaan helpon talouden kokonaismenojen budjetoinnin.

”ŠKODA Yksityisleasing on aito yksityisille kuluttajille tarkoitettu leasingtuote, jossa riski auton jäännösarvosta on aina kokonaisuudessaan palvelun tuottajalla. ŠKODA Yksityisleasing sisältää aina kaikki palveluelementit auton katsastuksesta renkaiden uusintoihin.”, toteaa ŠKODA-autoja maahantuovan Helkama-Auto Oy:n myynti- ja kenttäjohtaja Kimmo Vainio.

ŠKODA Yksityisleasing -palvelu huolehtii muun muassa auton huolto-, -korjaus, -katsastus ja rengaskustannuksista sekä asiakkaan halutessa myös vakuutuskuluista. Palveleva ŠKODA-jälleenmyyjäverkosto auttaa asiakasta valitsemaan juuri omaan tilanteeseen sopivan vaihtoehdon, jossa otetaan huomioon mieluinen ŠKODA-malli, toivottu sopimusaika (12-60 kk) ja ajokilometrimäärät (10 000 – 200 000 km). ŠKODA Yksityisleasing -sopimukset ovat joustavat ja mukautettavissa asiakkaan tarpeiden mukaan.

ŠKODA Yksityisleasing kantaa vastuun auton jälleenmyyntiarvosta ja arvon alenemisesta. Asiakkaan ei tarvitse huolehtia auton myynnistä, joten leasingsopimuksen päätyttyä auto palautetaan ŠKODA-jälleenmyyjälle. Tämän jälkeen asiakas voi vaihtaa taas uuteen mieleiseensä ŠKODA-malliin.ŠKODA Yksityisleasing -palvelun tuottaa Axus Finland Oy.

Lue lisää ŠKODA Yksityisleasingista täältä: skoda.fi/yksityisleasingTuoreimmat uutiset