ŠKODA Kouvolan asuntomessuilla 2019

July 2, 2019
ŠKODA tuo kesän Asuntomessuille Kouvolaan Suomessa ennen näkemättömiä uutuuksia

2.7.2019. Asuntomessut ihastuttavat tänä vuonna Pioneeripuiston historiallisella kasarmialueella Kouvolan Korialla 12.7.–11.8.2019. Mukana menossa on messuvieraiden ilona myös ŠKODA vetovoimaisilla malleillaan ja Suomessa ennen näkemättömillä uutuuksillaan. ŠKODA tuo Kouvolaan esimerkiksi Suomessa ensi kertaa nähtävän uudistuneen SUPERB-malliston, Škodan sähköisen tulevaisuuden avaavan ladattavan SUPERB iV Plug in -hybridin, Superbin maastohenkisen SCOUT-malliversion sekä katumaasturimalliston uusimman tulokkaan Kamiqin.

Valtakunnallisesti merkittävää rakennettua kulttuuriympäristöä edustava Pioneeripuisto saa messujen myötä uuden elämän. Uutta on rakennettu vanhaa kunnioittaen ja alueen luontoa, ulkoilumaastoja, metsiä ja Kymijokimaisemaa arvostaen.

”Yhteistyö Škodan kanssa mahdollistaa sen, että voimme tänä vuonna tarjota messukävijöille uuden näkökulman ympäristöystävällisempään liikkumiseen. Uskomme, että esimerkiksi Škodan kaasuautot herättävät paljon kiinnostusta”, projektipäällikkö Ari Virta Suomen Asuntomessuilta kertoo.

Luvassa uusia elämyksiä ja koeajoja

Virta korostaa, että Asuntomessuihin liittyy vahvasti haaveilu unelmien talosta ja sisustuksesta sekä omasta pihasta ja autosta. Asuntomessuilta haetaan inspiraatio tulevaisuuden unelmille.

”Škodan kaltaisen innovatiivisen toimijan kanssa pystymme näyttämään, millaisia monipuolisia vaihtoehtoja tulevaisuuden autoilussa on tarjolla. Lisäksi tarjolla on elämyksiä koko perheelle – aikuisille koeajojen ja perheen pienimmille potkuautoradan muodossa”, Virta toteaa.

Yhteistyö Asuntomessujen kanssa tuo Škodan kesään raikkaan tuulahduksen. ”Yhteistyö on meille hieno tilaisuus, sillä pääsemme esittelemään messuvieraille koko laajan ŠKODA-malliston, myös koeajojen merkeissä. On ainutlaatuista, että olemme saaneet valmistajalta esiteltäväksi myös malleja jo ennen virallista lanseerausta. Tuommekin Kouvolaan tänä vuonna ensi kertaa Suomessa nähtävän uudistuneen SUPERB-malliston, Škodan ensimmäisen sähköä hyödyntävän ladattavan SUPERB iV Plug in -hybridin sekä katumaasturimalliston pienimmän vaihtoehdon Kamiqin. Esittelemme ŠKODA-osastolla koko käyttövoimakirjon, kun paikalla on vaihtoehtoja jokaiselle – ympäristöystävällinen biokaasu ja sähköä hyödyntävä hybridi sekä tieliikenteen yleisimmät, nykyään yhä vähäpäästöisemmät käyttövoimat, bensiini ja diesel. ”, toteaa Škodaa maahantuovan Helkama-Auto Oy:n toimitusjohtaja Maija Koskela.

ŠKODA tuo Kouvolaan näytille Suomessa ensi kertaa nähtävän uudistuneen SUPERB-malliston, Škodan sähköisen tulevaisuuden avaavan SUPERB iV Plug in -hybridin, aiemmin Superbin mallistoon kuulumattoman maastohenkisen SCOUT-malliversion sekä katumaasturimalliston uusimman tulokkaan Kamiqin. Mukana ovat myös OCTAVIA G-TEC -kaasuhybridi, uusi perheautokokoluokan SCALA-malli, Karoqin uusina malliversioina urheilullinen SportLine ja maastoon menevä Scout sekä sporttinen Kodiaq RS. Koeajettavissa Asuntomessuilla on koko ŠKODA-malliston lähes kaikki uusimmat malliversiot.

Asuntomessut lyhyesti

  • Asuntomessut järjestetään Kouvolan Pioneeripuistossa 12.7.–11.8.2019. Alue on avoinna päivittäin klo 10–18. Neljänä keskiviikkona (17.7., 24.7., 31.7. ja ke 7.8.) alue on avoinna klo 10–21.
  • Asuntomessuille on helppo tulla. Virallinen paikoitusalue löytyy Kouvolan raviradalta osoitteesta Ravitallinkuja 22, josta on maksuton bussikyyditys messupaikalle.
  • Asuntomessujen aikana on mahdollisuus tutustua laajasti Škodan mallistoon. Koeajettavissa ovat muun muassa kaasuhybridi OCTAVIA G-TEC, uusi SCALA-malli, KAROQ SportLine, KAROQ Scout, KODIAQ RS sekä uudistunut SUPERB. Tervetuloa mukaan!

Tuoreimmat uutiset