Uuden ŠKODA KAROQ -mallin hinnat julkaistu ja ennakkomyynti alkanut

November 16, 2017
Uuden ŠKODA KAROQ -mallin hinnat julkaistu ja ennakkomyynti alkanut

› ŠKODA katumaasturimallisto laajenee uudella KAROQ-mallilla

› Tarjolla kolme hyvin varusteltua varustetasoa

› Ambition, Style sekä malliston huipulla Exclusive

› KAROQ-mallin alkaen hinta 27 327,76 euroa

› Uutuus on myynnissä heti ja auto lanseerataan Suomessa tammikuussa 2018

17.11.2017. ŠKODA KAROQ on täysin uusi kompaktin kokoluokan katumaasturi. Aitoon ŠKODA-tapaan uudessa KAROQ-mallissa on väljät sisätilat, suuri tavaratila ja kattava varustelu. Tuotannon alkuvaiheessa on valittavissa neljä moottoria, joiden tehot ovat välillä 85 kW (115 hv) ja 110 kW (150 hv). VarioFlex-takaistuinjärjestelmä ja takaluukun avaamisen käsin koskematta mahdollistava Virtual pedal ovat esimerkkejä tämän uuden katumaasturimallin nerokkaista varusteista. Riippumaton Euro NCAP -tutkimuslaitos testasi uutuuden ja kompaktikokoluokan KAROQ-katumaasturi sai turvallisuudesta täydet viisi tähteä ja on yksi luokkansa turvallisimmista.

ŠKODA KAROQ -malliston hinnat alkavat 27 327,76 eurosta. Tällöin auton sydämenä toimii 1.0 TSI moottori ja varustetasona hyvin varusteltu Ambition-varustelu. Valittavana on kolme kattavaa varustetasoa: Ambition, Style sekä ylellisimmin varusteltu Exclusive. Kompakti katumaasturi on tarjolla niin etuvetoisena kuin älykkäällä nelivedolla varustettuna. Nelivetoisen KAROQ-mallin alkaen hinta on 36 888,76 € tehokkaalla ja taloudellisella 2.0 TDI 150 (110 kW / 150 hv) -moottorilla varustettuna.

Jo Ambition varustelussa on vakuuttava turvavarustus sekä lukuisa määrä mukavuusvarusteita, mm. sähköinen ajovakaudenhallinta (ESC), joka sisältää monitormäysjarrutusjärjestelmän, automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä jalankulkijasuojalla sekä seitsemän turvatyynyä. Kattava mukavuusvarustus sisältää mm. Bolero-audiojärjestelmän 8" värillisellä kosketusnäytöllä, KESSY -avaimettoman keskuslukituksen ja käynnistyksen, pysäköintitutkan eteen ja taakse, vakionopeuden säätimen, nahkaisen lämmitettävän monitoimiohjauspyörän, Bluetooth-matkapuhelinvalmiuden sekä 16” kevytmetallivanteet.

ŠKODA KAROQ Exclusive -malli on malliston ylellisimmin varusteltu varustetaso. Tässä mallissa on jo kaikki mitä toivoa saattaa sekä normaalisti vasta ylemmässä kokoluokassa tarjolla olevia varusteita, kuten Amundsen-navigointijärjestelmä 8” kosketusnäytöllä, Canton Sound System -äänentoistojärjestelmä, LED-ajovalot AFS-toiminnolla, kaukovaloavustin, sähkötoiminen takaluukku + Virtual Pedal, peruutuskamera, mukautuva vakionopeudensäädin, kaista-avustin sekä kaistanvaihtovaroitin, liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä, nahkaverhoilu, kuljettajan istuimen sähköinen säätö, VarioFlex-takaistuinjärjestelmä sekä 18” kevytmetallivanteet.

Hinnastot, varusteluettelo sekä lisätietoa KAROQ-mallista löytyy oheisilta sivuilta:

http://www.skoda.fi/mallisto/karoq/karoq

Tuoreimmat uutiset