ŠKODA FABIA - suosikkimallin raikkaampi ilme ja tekniikan päivitys

8. července 2018
Uudistettu ŠKODA FABIA

ŠKODA päivittää suositun pienten autojen kokoluokan mallinsa uudistamalla muotoilua ja tekniikkaa. Keulan ja perän uusien muotojen ohella myös sisätilat ovat uudistuneet. ŠKODA FABIA saa nyt LED-ajovalot ja LED-takavalot sekä uusia avustinjärjestelmiä. ŠKODA Connect ja entistä suurempi määrä Simply Clever -ratkaisuja tekevät ajokokemuksesta entistä miellyttävämmän.

Etu- ja takapuskurin uudistettu muotoilu sekä uudet ajo- ja sumuvalot tekevät ilmeestä kiinnostavamman. ŠKODA Fabiaan saa nyt ensimmäistä kertaa LED-ajovalot ja LED-takavalot. Kevytmetallivanteita on saatavilla aiempaa laajempi valikoima, johon sisältyvät myös 18-tuumaiset vanteet hatchback-mallin. Sisätiloja piristävät uudistettu mittaristo, kojelaudan uudet koristelistat sekä kaksivärinen istuinverhoilu.

Aiempaa runsaammilla avustinjärjestelmillä ŠKODA jälleen kerran tuo suurempien automallien edistyksellistä tekniikkaa pienten autojen kokoluokkaan. Kaistanvaihtovaroitin tarkkailee kuolleita kulmia takaviistossa ja varoittaa kuljettajaa monikaistaisilla teillä, peruutuksen katvevaroitin valvoo tapahtumia auton takana ja varoittaa törmäysvaarasta peruutettaessa. Lisäksi myös kaukovaloavustin on nyt saatavissa.

Uudessa Swing Plus -tietoviihdejärjestelmässä on 6,5-tuumainen näyttö. Laitteessa on hyvät älypuhelimen liitettävyysominaisuudet kuten SmartLink+ ja Bluetooth.

ŠKODA FABIA tarjoaa nyt entistä enemmän Simply Clever -ratkaisuja. Takana matkustavien käyttöön on saatavissa kaksi USB-liitäntää. Tavaratilaan saa kaksipuolisen maton ja FABIA COMBI -mallin tavaratilan sivusta löytyy irrotettava LED-taskulamppu.

Katso uudistuneen Fabian hinnastot täältä