ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV

December 21, 2021

Täyssähköisen ŠKODA ENYAQ iV -katumaasturin mallisto laajenee. ŠKODA AUTO esittelee vahvasti tunteisiin vetoavan korimallin: neliovisen ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV:n, jonka muotoilua hallitsee tyylikkäästi viettävä perä.

Tilaa ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV -uutiskirje

Liity ainutlaatuiseen joukkoon. Saat ensimmäisenä ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV täyssähkö-katumaasturin tuoreimmat tiedot ja uutiset suoraan sähköpostiisi.

VIDEOTKUVAT

ENYAQ COUPÉ iV:n ilmanvastuskerroin (cd alkaen 0,247) on jopa parempi kuin ENYAQ iV:ssä. Siten ENYAQ COUPÉ iV yltää suurimmalla ajoakulla yltää parhaimmillaan jopa 535 kilometrin toimintamatkaan (WLTP). Tarjolla on kaksi akkukokoa ja kolme tehoversiota.

ENYAQ COUPÉ iV on saatavilla taka- tai nelivetoisena. Kuten ENYAQ iV:ssä, sisustuksen designvalinnat korvaavat perinteiset varustetasokohtaiset sisustusvaihtoehdot. Aitoon ŠKODA-tapaan ENYAQ COUPÉ iV on sisältä suuri, ja tavaratilan koko on 570 litraa.

ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV ensiesittelyssä 31. tammikuuta

ŠKODA AUTO esittelee uuden ENYAQ COUPÉ iV -mallin 31. tammikuuta 2022. Nyt julkaistu video näyttää välähdyksiä Škodan uudesta täyssähköisestä coupé-mallista korostaen sen erinomaista aerodynaamisuutta. 

ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV on erinomainen lisä ENYAQ iV -mallistoon. Se on aidosti dynaaminen auto aktiivisen elämäntyylin asiakkaille. Siinä on väljät sisätilat viidelle ja 570-litrainen tavaratila, joten se soveltuu mainiosti myös perheautoksi. Uutuusmallista on tarjolla kolme tehoversiota: ENYAQ COUPÉ iV 60 ja ENYAQ COUPÉ iV 80 takavetoisena, sekä ENYAQ COUPÉ iV 80x nelivetoisena.

ENYAQ iV -malliin verrattuna entistäkin hiotumman aerodynamiikkansa (ilmanvastuskerroin alkaen 0,247) ansiosta neliovinen ENYAQ COUPÉ iV on taloudellisempi, ja suuremmalla ajoakulla varustettuna ja takavetoisena toimintamatka (WLTP) on parhaimmillaan jopa 535** kilometriä. Tehokkaalla tasavirtaa hyödyntävällä pikalatauksella auton ajoakun lataaminen sujuu nopeasti. Sisätiloissa katseen vangitsee 13-tuumainen keskusnäyttö.

LUE LISÄÄ

Tilaa ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV -uutiskirje

Liity ainutlaatuiseen joukkoon. Saat ensimmäisenä ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV täyssähkö-katumaasturin tuoreimmat tiedot ja uutiset suoraan sähköpostiisi.