Uusi ŠKODA CITIGO

10. února 2017
Uutta nuorekasta muotoilua

Uusi nuorekas MUOTOILU

ŠKODA Citigon keula on uudistunut kokonaan. Konepelti, jäähdyttimen säleikkö, puskurit ja kääntymisvalotoiminnolliset sumuvalot ovat saaneet uuden nuorekkaamman muotoilun. Tummennetut takavalot ovat nyt vakiona. Väripaketti sisältäen katon ja ulkopeilikotelot joko valkoisina tai mustina on saatavilla Style- ja Ambition-varusteluversioihin. Ajovaloyksiköissä on ledeillä toteutetut päivävalot. Sumuvaloihin saa lisävarusteena kääntymisvalotoiminnon, jolla valaistaan ajorataa risteyksessä käännyttäessä.

ŠKODA Citigon sisätiloissa hallitsevat selkeys ja järjestelmällisyys. Mittarit, katkaisimet ja säätimet on sijoitettu ja muotoiltu mainiosti kuten myös runsaammin varusteltujen versioiden kaksivärinen kojelauta. Nyt toteutettujen malliuudistusten myötä ŠKODA Citigon sisätilat ovat entistäkin tyylikkäämmät ja toiminnallisemmat. Mittaristosta löytyvät nopeusmittari, kierroslukumittari ja polttoainemittari. Mittareiden ilme on uusi. Pääntuet on integroitu istuinten selkänojiin. Radiota ja matkapuhelinta voi käyttää nahkaverhoillun monitoimiohjauspyörän näppäimillä, joten kuljettajan ei tarvitse irrottaa kättä ohjauspyörästä. Tarjolla oleva ilmastointiautomatiikka varmistaa aina miellyttävän sisälämpötilan ja tarjolla on myös mm. mittariston Maxi DOT -näyttö sekä valo- ja sadetunnistin.

ŠKODA Citigoon on valittavissa kolme kolmisylinteristä modernia moottoria: kaksi bensiinimoottoria ja yksi maa/biokaasumoottori. Moottori on edessä poikittain ja auto on etuvetoinen. Kaikki moottorit ovat 1,0-litraisia. Verrattain pienestä iskutilavuudesta huolimatta moottorit kehittävät hyvän väännön ja ovat käyntiääneltään hiljaisia.

Move&Fun: tiedon ja viihteen sovellus

Move&Fun-sovellus tarjoaa tietoa ja viihdettä. Tämä sovellus on saatavilla älypuhelimiin, jossa on iOS- tai Android-käyttöjärjestelmä. Ensin älypuhelin laitetaan älypuhelintelineeseen ja luodaan Bluetooth-yhteys puhelimen ja auton järjestelmän välille. Älypuhelimeen tallennettuihin osoitekirjaan ja soittolistoihin pääsee sen jälkeen käsiksi auton järjestelmän kautta. Auton ajotietokone antaa polttoaineen kulutustiedot ja muuta hyödyllistä tietoa. Move&Fun-sovelluksen DriveGreen-toiminto opastaa kuljettajaa ajamaan taloudellisemmin.


Esitteet

Ladattava Citigo-esite

Selattava Citigo-esite