Tiedot, valokuvat

ŠKODA pidättää itselleen oikeuden tällä sivustolla esiintyvien automallien hintojen, värien ja teknisten tietojen muutoksiin. Tekniset tiedot saattavat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Tarkasta voimassa olevat tiedot jälleenmyyjältä. Kuvat ovat vain esimerkkejä ja ei välttämättä vastaa Suomen malliversiota. Värisävyt ja valkoväritasapaino riippuvat kuvaruutusi asetuksista. Valmistaja pidättää oikeuden kaikkiin teknisiin tietoihin, muotoiluun, varusteluun, materiaaleihin, kuviin ja hintoihin liittyviin muutoksiin.

Internet, ohjelmisto

ŠKODA sekä näiden edustajat eivät ole vastuussa mistään vahingoista, jotka aiheutuvat tämän Internet-sivuston, julkaistujen tietojen ja ladattavaksi tarjottujen ohjelmien käytöstä.

Tuotetiedot, hinnat

ŠKODA-sivustolla ilmoitettujen autojen hinnastossa autovero määräytyy hinnastossa ilmoitetun CO2-päästöarvon mukaisesti. CO2-arvo on autoyksilökohtainen ja saattaa vaihdella. Tämän vuoksi kohteena olevan autoyksilön todellinen CO2-arvo määrittää lopullisen autoveron määrän. Autoveroton SVH € sekä arvioitu autoverollinen SVH € sisältävät ALV 24%. Hinnat katsastusvarustein tuontisatamassa. Hinnat voimassa toistaiseksi. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Tarkista voimassa olevat hinnat ja saatavuus ŠKODA-jälleenmyyjältä. Pyrimme tarkkuuteen hintojen suhteen, mutta siitä huolimatta hinnat saattavat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Jos haluat tarkkaa tietoa jostakin ominaisuudesta tai varusteesta, ota yhteys lähimpään ŠKODA-jälleenmyyjäliikkeeseen. Tarkasta automallikohtainen saatavuus ja tarkat tuotetiedot ja -ominaisuudet ŠKODA-jälleenmyyjäliikkeessä.

Copyright

Sivuston sisältö on suojattu - Copyright Act. Tietojen ja sisällön lataaminen on mahdollista vain, jos ŠKODA on sen varta vasten sallinut. Tietojen kopioiminen ja jakelu on ehdottomasti kiellettyä, samoin yrityksen sivustojen tekstien ja sisällön kaikki muunlainen käyttö ilman sivustojen laatijoiden lupaa.