Muut liitettävyyspalvelut

Liitettävyys Škoda-maailmassa tarkoittaa paljon enemmän kuin vain pääsyä viihteen ja tiedon maailmaan. Se tarkoittaa myös avustusta matkan aikana sekä autoilua helpottavia toimintoja. Tältä sivulta löydät muun muassa tietoa jälkikäteen hankittavasta Škoda Connect LITE -palvelusta (autoille joissa ei ole valmiina Škoda Connect -palveluita), älypuhelimen ja auton yhdistävistä SmartLink-ominaisuuksista sekä linkin navigointijärjestelmien päivityssivustolle.

Škoda Connect -online-palvelupaketit ovat väylä kommunikaation maailman rajoittamattomiin mahdollisuuksiin

Škoda connect LITE

Tee Škodastasi vieläkin fiksumpi. Škoda Connect LITE sopii valtaosaan Škodia alkaen vuosimallista 2008. Tee nykyisestä Škodastasi connected car jo tänään!

SmartLink ominaisuudet

Apple CarPlay

CarPlay on älykkäämpi ja turvallisempi tapa käyttää iPhonea autossa. CarPlay vie iPhonella tehtävät toiminnot ajon aikana suoraan auton integroidulle näytölle.

Android Auto

Yhteensopivalla matkapuhelimella voit kuunnella ja hallita sisältöä musiikkisovelluksissa ja muissa audiosovelluksissa. Voit kuunnella viestintäpalvelun viestejä ja vastata niihin auton säätimien ja näytön kautta.

MirrorLinkTM

Infotainment-järjestelmään asennetun MirrorLink™-järjestelmän ansiosta yhteensopivilla älypuhelimilla voidaan näyttää ja ohjata sovelluksia näytössä. Tämä tuo täysin uuden ulottuvuuden esimerkiksi navigointiohjelmiston käyttämiseen tai omasta musiikista nauttimiseen.

Yhteensopivat laitteet

Auton valmistaja ja maahantuoja eivät vastaa eri valmistajien mobiililaitteiden yhteensopivuudesta auton SmartLink-, SmartGate- ja Bluetooth -järjestelmien kanssa.

SMARTGATE

Navigaattorien päivitys

Škoda Connect

Olla yhteydessä tarkoittaa paljon enemmän kuin vain pääsyä viihteen ja tiedon maailmaan. Se tarkoittaa myös avustusta matkan aikana. Škoda Connect on väylä kommunikaation maailman rajoittamattomiin mahdollisuuksiin.