Simplify your driving life

Helpota elämääsi Škoda Connect LITE -sovelluksella. Oletko koskaan miettinyt mitä matkustajasi ajattelevat tai mitä Škodasi kertoisi sinulle – jos se osaisi puhua – ajotavastasi? Nyt voit saada sen selville.

Hanki Škoda Connect LITE -sovellus ja tee autostasi fiksumpi. Sovellus antaa palautetta ajoistasi. Älykäs avustaja opastaa sinua ajotavassa. Tämä parantaa turvallisuutta, kustannuksia – ja ajotapaasi. Muiden hyödyllisten ominaisuuksien ohella voit seurata ajojasi ajopäiväkirjasta. Škoda Connect LITE on suunniteltu vuoden 2008 jälkeen valmistettuihin Škodiin.

Mitä tarvitset

Nauttiaksesi liitettävyyden tuomista eduista jopa 10 vuoden ikäisessä Škodassa tarvitset seuraavat asiat.

Škoda

Voit käyttää sovellusta Škodissa jotka on valmistettu vuoden 2008 jälkeen. Tarkista yhteensopivat mallit alta.

DataPlug

DataPlug on alkuperäinen Škoda-lisävaruste. Saat hankittua sen lähimmältä Škoda-jälleenmyyjältä tai verkkokaupastamme.

Älypuhelin ja sovellus

Voit ladata sovelluksen ilmaiseksi. Saatavana Android (5.0 tai uudempi) ja iOS (9.0 tai uudempi) -käyttöjärjestemien puhelimiin.

Škoda ID

Saadaksesi sovelluksen kaikki moninaisuudet käyttöön, rekisteröidy ja kirjaudu Škoda ID:llä.

Lisälämmittimen etäkäyttö

dfreeeze -vastaanotin on alkuperäinen Škoda -lisävaruste. Sen ja Škoda Connect LITE sovelluksen avulla voit kätevästi ajastaa ja käyttää tehdasasennettua polttoainetoimista lisälämmitintä. Saat sen kätevästi Škoda -jälleenmyyjältäsi.

Hanki DataPlug

Tarvitset myös autoosi asennettavan DataPlugin jotta Škoda Connect LITE toimii autossasi. Yhdistäminen vie vain joitakin sekunteja ja pystyt tekemään sen itse sovelluksen opastamana. Voit hankkia DataPlugin Škoda-jälleenmyyjältäsi tai Škoda Shopista. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Keskeiset ominaisuudet

Lataa Connect LITE -esite
pdf (745.4 KB)

Tuetut Škoda-mallit

Varmista autosi Škoda Connect LITE -yhteensopivuus Škoda-huollostasi.

Škoda Citigo

Alkaen 2011

Škoda Fabia

Alkaen 2010

Škoda Roomster

Alkaen 2010

Škoda Rapid

Alkaen 2012

Škoda Octavia

Alkaen 2008

Škoda Superb

Alkaen 2008

Škoda Yeti

Alkaen 2009

Škoda Karoq

Alkaen 2017

Ole lähempänä Škoda-huoltoasi

Yhteydenotto valtuutettuun Škoda-huoltoon ei ole koskaan ollut helpompaa. Škoda Connect LITE -sovelluksessa voit tallettaa suosikkihuoltokumppanisi ja pyytää huoltoaikaa vain muutamassa sekunnissa.

Jos määräaikaishuolto lähestyy tai autosi mittaristoon syttyy keltainen merkkivalo, on aika sopia huoltokaynnistä ja nauttia ensiluokkaisesta palvelukokemuksesta sovelluksen kautta. Jos joudut onnettomuuteen tai punainen varoitusvalo syttyy mittaristoon, soita sovelluksesta Škoda Ajoturvaan ja saat välittömästi ammattimaista apua, ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.

Olemme aina kanssasi.

Katso kuinka se toimii

Miten asennat Škoda Connect LITE:n? Se on hyvin helppoa ja vie korkeintaan 5-10 minuuttia. Tässä lyhyessä videossa näytämme vaihe vaiheelta kuinka sovellus toimii ja mitä etuja se sinulle tarjoaa. Katsotaanpa.