Oletko lähdössä matkalle, mutta sadepilviä alkaa kerääntyä taivaalle? Sää-sovelluksella voit helposti katsoa säätilan niin määränpäässä kuin reitin varrella. Jos pelkkä lämpötila ei riitä, voit hakea auton näyttöön myös säätutkan. Lataa sovellus veloituksetta nyt, niin sää ei pääse enää yllättämään!

MITÄ TOIMINTOJA ON KÄYTETTÄVISSÄ?

Sää sijaintipaikassa

 

Sää reitin varrella

 

Säätutka

 

SOVELLUKSEN ASENNUS

Lataa ja asenna Sää-sovellus autosi tietoviihdejärjestelmään seuraavien ohjeiden mukaan.

Asennus tietoviihdejärjestelmän kautta

Asennus Connect-portaalin kautta

SAATAVUUS ŠKODA-AUTOOSI

Näet Sää-sovelluksen saatavuuden ŠKODA-autoosi täältä. Sää-sovellus on saatavilla autoon, jossa on uusimman sukupolven Amundsen- tai Columbus-tietoviihdejärjestelmä ja ŠKODA Connect -palvelut aktivoituina.

TUTUSTU MUIHIN INFOTAINMENT-SOVELLUKSIIN

KALENTERI

Pysy ajan tasalla kalenterimerkinnöistäsi. Voit linkittää kalenterin Google-tiliisi, tarkastaa aikataulusi ja käydä jopa puhelinneuvotteluja suoraan autostasi käsin.

TRAFFICATION

Auttaa tekemään matkanteosta turvallisempaa. Tämä sovellus kertoo tietoviihdenäytössä ajoreittisi liikennetilanteesta. Se myös varoittaa, jos olet liittymässä moottoritielle väärään suuntaan.

PAY TO PARK

Pay to Park yhdistää kaikki yhteensopivat Euroopan pysäköintialueet saatavillesi suoraan MyŠKODA-sovellukseen tai autosi tietoviihdejärjestelmään. Hae ja valitse pysäköintialueita, sekä maksa pysäköinti suoraan puhelimestasi tai jopa autostasi.

UUTISET

Pysy ajan tasalla tärkeistä tapahtumista. Lisää suosikkiuutiskanavasi autosi tietoviihdejärjestelmään, niin uutiset eivät jää huomaamatta.

DIGITAALINEN KÄYTTÖOHJE

Haluaisitko saada matkan päällä tietoa varoitusvaloista tai renkaanvaihdosta? Digitaalisesta käyttöohjeesta löydät autoosi liittyvät ohjeet, missä vain oletkin.