Pysy ajan tasalla tärkeistä tapahtumista. Oletpa sitten kiinnostunut koti- tai ulkomaan uutisista, taloudesta, politiikasta tai urheilusta, näet kiinnostavat uutiset autosi tietoviihdenäytöstä. Lataa sovellus veloituksetta ja saat uutissyötteet päivittäin!

MITÄ TOIMINTOJA ON KÄYTETTÄVISSÄ?

Lisää suosikkikanavia


Valitse kiinnostuksen kohteet


Hae avainsanoilla


SOVELLUKSEN ASENNUS

Lataa ja asenna Uutiset-sovellus autosi tietoviihdejärjestelmään seuraavien ohjeiden mukaan.

Asennus tietoviihdejärjestelmän kautta

Asennus Connect-portaalin kautta

SAATAVUUS ŠKODA-AUTOOSI

Näet Uutiset-sovelluksen saatavuuden ŠKODA-autoosi täältä. Uutiset-sovellus on saatavilla autoon, jossa on uusimman sukupolven Amundsen- tai Columbus-tietoviihdejärjestelmä ja ŠKODA Connect -palvelut aktivoituina.

TUTUSTU MUIHIN INFOTAINMENT-SOVELLUKSIIN

KALENTERI

Pysy ajan tasalla kalenterimerkinnöistäsi. Voit linkittää kalenterin Google-tiliisi, tarkastaa aikataulusi ja käydä jopa puhelinneuvotteluja suoraan autostasi käsin.

TRAFFICATION

Auttaa tekemään matkanteosta turvallisempaa. Tämä sovellus kertoo tietoviihdenäytössä ajoreittisi liikennetilanteesta. Se myös varoittaa, jos olet liittymässä moottoritielle väärään suuntaan.

PAY TO PARK

Pay to Park yhdistää kaikki yhteensopivat Euroopan pysäköintialueet saatavillesi suoraan MyŠKODA-sovellukseen tai autosi tietoviihdejärjestelmään. Hae ja valitse pysäköintialueita, sekä maksa pysäköinti suoraan puhelimestasi tai jopa autostasi.

SÄÄ

Tämä sovellus näyttää nykyisen sijaintisi ja ajoreittisi säätiedot. Määränpään sää ei pääse näin enää yllättämään.

DIGITAALINEN KÄYTTÖOHJE

Haluaisitko saada matkan päällä tietoa varoitusvaloista tai renkaanvaihdosta? Digitaalisesta käyttöohjeesta löydät autoosi liittyvät ohjeet, missä vain oletkin.