Kalenteri-sovelluksella hallitset päiväohjelmaasi. Jos vietät paljon aikaa ratin takana tai juutut toisinaan liikenneruuhkaan, tämä sovellus on juuri sinua varten. Pidä puhelimesi mukana matkoilla ja hallitse tapaamisiasi suoraan autosi näytöltä. Lataa sovellus veloituksetta ja linkitä se Google-tiliisi, niin pysyt ajan tasalla tapaamisistasi!

MITÄ APUA KALENTERISTA ON?

Selkeä aikataulu tietoviihdenäytössä

 

Puhelinneuvottelut autossa

 

Navigointi tapaamispaikkaan

 

SOVELLUKSEN ASENNUS

Lataa ja asenna Kalenteri-sovellus autosi tietoviihdejärjestelmään seuraavien ohjeiden mukaan.

Asennus tietoviihdejärjestelmän kautta

Asennus Connect-portaalin kautta

SAATAVUUS ŠKODA-AUTOOSI

Näet Kalenteri-sovelluksen saatavuuden ŠKODA-autoosi täältä. Kalenteri-sovellus on saatavilla autoon, jossa on uusimman sukupolven Amundsen- tai Columbus-tietoviihdejärjestelmä ja ŠKODA Connect -palvelut aktivoituina. Auton täytyy olla yhdistettynä internetiin puhelimen hotspotin tai Cubic-datapaketin avulla. Käyttöä varten sinun tulee linkittää sovellus Google-tiliisi.

TUTUSTU MUIHIN INFOTAINMENT-SOVELLUKSIIN

TRAFFICATION

Auttaa tekemään matkanteosta turvallisempaa. Tämä sovellus kertoo tietoviihdenäytössä ajoreittisi liikennetilanteesta. Se myös varoittaa, jos olet liittymässä moottoritielle väärään suuntaan.

WEATHER

Tämä sovellus näyttää nykyisen sijaintisi ja ajoreittisi säätiedot. Määränpään sää ei pääse näin enää yllättämään.

PAY TO PARK

Pay to Park yhdistää kaikki yhteensopivat Euroopan pysäköintialueet saatavillesi suoraan MyŠKODA-sovellukseen tai autosi tietoviihdejärjestelmään. Hae ja valitse pysäköintialueita, sekä maksa pysäköinti suoraan puhelimestasi tai jopa autostasi.

UUTISET

Pysy ajan tasalla tärkeistä tapahtumista. Lisää suosikkiuutiskanavasi autosi tietoviihdejärjestelmään, niin uutiset eivät jää huomaamatta.

DIGITAALINEN KÄYTTÖOHJE

Haluaisitko saada matkan päällä tietoa varoitusvaloista tai renkaanvaihdosta? Digitaalisesta käyttöohjeesta löydät autoosi liittyvät ohjeet, missä vain oletkin.