Huollot ja korjaukset

Valtuutetut Škoda Service -merkkihuoltokumppanimme huoltavat Škoda-autosi, tekevät katsastustarkastukset ja pakokaasumittaukset sekä tarjoavat myös muita palveluja sinulle ja autollesi.

Me huollamme autosi, jotta sinä voit keskittyä elämäsi merkityksellisiin hetkiin.

Korikorjaukset ja maalaustyöt

Valtuutetussa Škoda Service merkkihuollossa autosi kolarivauriot korjataan ja maalaustyöt tehdään ammattitaitoisesti valmistajan ohjeiden mukaisesti ja alkuperäisiä Škoda-varaosia käyttäen. Tämä on turvallisuutesi kannalta on erittäin tärkeää, ja se myös varmistaa autosi moitteettoman toiminnan ja arvon säilymisen.

Škodan tuulilasin vaihto

Muut palvelut

Huolenpitomme ei pääty auton myymiseen. Valtuutettujen Škoda Service -merkkihuoltojen verkostosta löydät sinulle sopivan huoltokumppanin sekä erilaisia lisäpalveluita.

Lisävarusteiden asennus

Kaikki valtuutetut Škoda Service -merkkihuollot asentavat alkuperäisen Škoda-lisävarustevalikoiman tuotteet ammattitaitoisesti ja valmistajan ohjeita noudattaen. Tuotevalikoima sisältää erilaisten kuljetusratkaisujen kuten kattotelinejärjestelmien ja vetokoukkujen lisäksi matkustusmukavuutta lisääviä tuotteita sekä erilaisia autosi sisätiloja suojaavia ratkaisuja. Voit tutustua mallikohtaisiin tuotteisiin tarkemmin alla olevasta linkistä.

Škoda Ajoturva

Jos joudut tien päällä pulaan, voit soittaa alla olevaan Škoda Ajoturvan päivystysnumeroon Suomessa tai ulkomailla. Päivystyskeskus järjestää sinulle tarvittavan avun ja ratkaisun ongelmaan.

Soitto Škoda Ajoturvaan

Škoda Ajoturvan päivystysnumero Suomessa 0403400900 (ulkomailta +358403400900). Eri maiden Škoda Ajoturvan (Škoda Assistance) puhelinnumerot löytyvät "Help on the Road" dokumetista alla olevasta napista.

ŠKODA Help on the Road
pdf (2.2 MB)

MyŠkoda-Sovellus

MyŠkoda on mobiilisovellus, jonka tarkoituksena on avustaa sinua erilaisissa arkipäivän tilanteissa, jotka eivät aina edes varsinaisesti liity autoon. Sen kautta sinulla on käytettävissä autosi käyttöohjekirjan digitaalinen versio ja monia opastavia videoita. Voit kohdistaa sovelluksen suosimaasi huoltokumppaniliikkeeseen ja käyttää erilaisia palveluja.

Keskity elämään. Me huollamme autosi.