ŠKODA KAROQ SPORTLINE esillä Pariisin autonäyttelyssä

August 2, 2018
ŠKODA KAROQ SPORTLINE

Mladá Boleslav 2. elokuuta 2018. ŠKODA esittelee Pariisin autonäyttelyssä lokakuussa 2018 uuden, urheilullisen KAROQ SPORTLINE -mallin, joka on KAROQ-malliston jo toinen uusi malli tänä syksynä. Mallinimeä vastaten ŠKODA KAROQ Sportlinen moottoriksi on tarjolla ainoastaan Sportlineen saatavilla oleva malliston tehokkain (140 kW / 190 hv) bensiinimoottori.

Vuonna 2017 Škodan katumaasturimallisto laajentui Karoqilla, joka toi Škodan muotokielen myös kompaktien katumaastureiden kokoluokkaan. Tässä kätevänkokoisessa SUV-mallissa on runsaasti innovatiivista tekniikkaa kuten digitaalinen muunneltava Virtual Cockpit -mittaristo ja mobiilipäätelaitteiden langaton latausmahdollisuus. Liitettävyydessä ŠKODA KAROQ on koko-luokassaan esimerkillinen. Tietoviihdejärjestelmän ominaisuuksiin lukeutuvat ŠKODA Connect online-palvelut: esimerkiksi online-tietoviihde ja Proactive Service -toiminnot kuten automaatti-nen hätäpuhelu. Aidon ŠKODA-mallin tapaan Karoqissa on ulkomittoihin nähden erinomaisen väljät sisätilat jopa viidelle hengelle matkatavaroineen.

Neljä moottorivaihtoehtoa ja neliveto saatavissa

KAROQ-malleihin on tarjolla neljä taloudellista moottorivaihtoehtoa. Niistä tehokkaimman, 2.0 TSI -bensiinimoottorin teholtaan 140 kW (190 hv), saa ainoastaan KAROQ SPORTLINE -malliversioon. Myös kahdesta 2.0 TDI -dieselmoottorista tehokkaampi on teholtaan 140 kW (190 hv). Näiden tehokkaimpien moottoreiden yhteydessä on aina 7-vaihteinen DSG-vaihteisto ja neliveto. Etuvedolla ja 2.0 TDI / 110 kW (150 hv) -dieselmoottorilla varustetussa autossa on vakiona 6-vaihteinen käsivalintainen vaihteisto. Neliveto ja sen kanssa 7-vaihteinen DSG-vaihteisto ovat saatavissa tämän moottorin yhteyteen. 1.5 TSI -bensiinimoottorin (110 kW / 150 hv) vakiova-rusteisen käsivalintaisen vaihteiston ja etuvedon tilalle on myös tarjolla 7-vaihteinen DSG-vaihteisto ja neliveto.Sporttinen päältä ja sisältä

ŠKODA KAROQ SPORTLINE -malliversion dynaaminen luonne näkyy välittömästi. Sporttiset puskurit ja tyylikkään mustat 18-tuumaiset Mytikas-kevytmetallivanteet tuovat ulkonäköön urheilullisuutta. Tarjolla ovat myös mustat, kiillotetut 19-tuumaiset Vega-kevytmetallivanteet. Etulokasuojien SPORTLINE-tekstilogot, ikkunoiden mustat kehykset, tummennetut lasit ja mustat kat-tokaiteet viimeistelevät näyttävän ulkonäön.

Sisätiloissa katse kiinnittyy mustiin urheiluistuimiin, joissa on hopeanväriset kontrastisaumat. Istuinverhoiluna on kolmikerroksinen ja hengittävä Thermoflux-kangas, mikä lisää kuljettajan ja matkustajien mukavuutta etenkin kesäkuumalla. Etuistuimissa on säädettävä ristiseläntuki. Monitoiminäppäimellinen urheiluohjauspyörä on verhoiltu rei'itetyllä mustalla nahkalla, jonka koriste-saumat ovat hopeanväriset. Jaloteräksiset poljinlevyt, musta kattoverhous, mustat ikkunapilariverhoukset ja tunnelmavalaistuksen sisältävä LED-valopaketti kruunaavat sisätilojen urheilullisuuden.

Muunneltava digitaalinen mittaristo

KAROQ SPORTLINE -malliin on saatavissa muunneltava digitaalinen Virtual Cockpit -mittaristo. KAROQ Sportlinen digitaalisessa mittaristossa on lisänä viides näyttötila, joka sisältää kierroslu-kumittarin ja ajonopeusnäytön mittaristonäytön keskellä. LTE-moduulin ja langattoman Wi-Fi-lähiverkon ansiosta ŠKODA Karoqin matkustajat voivat aina pysyä online-yhteydessä maailmaan. Auton ajodynamiikkaan voi vaikuttaa ajoasetuksen valinnalla (Driving Mode Selection) ja ESC-ajonvakautuksessa on kaksi toimintavaihtoehtoa.

Aitoon ŠKODA-tapaan KAROQ SPORTLINE sisältää lukuisia Simply Clever -ratkaisuja ja tavaroi-den säilytysmahdollisuuksia. Sähkötoiminen takaluukku avautuu ja sulkeutuu myös heilauttamal-la jalkaa takapuskurin alla tehden elämästä helppoa silloin kun kädet ovat täynnä kantamuksia. Škodan varustevaihtoehdoista löytyy esimerkiksi tavaratilan säädettävä välipohja. Etuistuinten taustojen lehtitaskut ja keskikonsolin sivuun sijoitettu tavaraverkko ovat käteviä arjen ajossa. Käteviä ovat myös kuljettajan puolella oleva säilytyslokero kolikoille tai pysäköintihallipoleteille sekä multimedialaitteiden teline.