Hetkiä, joista jää tarina.

Kilometrit eivät kerro vain kulkemasi matkan pituudesta. Ne kertovat elämästä. Kaikista niistä unohtumattomista seikkailuista, joita muistellessasi huomaat hymyileväsi miltei ääneen. Ne koostuvat elämäsi huippuhetkistä, ystävyydestä, kostuneista silmäkulmista ja niistä pienistä kömmähdyksistä, jotka valvottivat sinua turhaan niin monena yönä, silloin joskus - ja siitä hetkestä, kun matkaasi liittyi myös hän. Kilometrit ovat kokemuksia, joihin uteliaisuutesi sinut johdatti. Hetkiä, joista jää tarina.

Voita täyssähköinen Enyaq kahdeksi viikoksi käyttöösi!

Kerro oma ikimuistoinen hetkesi, niin voit pian huristella seikkailuihisi Škoda Enyaq täyssähköautolla.

Arvomme puolen vuoden ajan, joka kuukausi yhden onnekkaan voittajan, joka saa täyssähköauton käyttöönsä seikkailuilleen kahden viikon ajaksi. Seikkailujen parhaita kuvia ja videoita voidaan julkaista skoda.fi/hetket -sivustolla ja sosiaalisen median kanavissa. Arvontaan voi osallistua vuoden 2023 loppuun saakka. Osallistu ja aloita elämäsi seikkailu.

Ikimuistoisia hetkiä läpi kesän

Kesän aikana saamme kokea ikimuistoisia hetkiä ja kulkea tuhansia kilometrejä yhdessä. Olemme mukana mm. Saimaa Cycle Tourilla, Asuntomessuilla Loviisassa ja Secto Rally Finlandissa. Tervetuloa mukaan luomaan hetkiä, joista jää tarina.

Saimaa Cycle Tour 2023

Saimaa Cycle Tour poljetaan 7. - 8.7. keskellä maailman kauneimpia järvimaisemia

Asuntomessut 2023

Kesällä tutustutaan asumisen uusiin näkökulmiin Loviisassa, merellisen Kuningattarenrannan maisemissa 7.7. - 6.8.

Secto Rally Finland 2023

Maailman paras MM-rallielämys palaa jälleen Keski-Suomen vauhdikkaille sorateille 3.-6.8.

Edut

Kesä on otollista aikaa uusille seikkailuille ja Explore Edition -mallistomme Kamiq ja Scala ovatkin valmiiksi varusteltu elämäsi seikkailuja varten. Joskus kesäsäät voivat yllättää, mutta Škoda Karoq -malliston Winter Max -paketilla varaudut myös säänvaihteluihin. Mihin ikinä seikkailusi sinua johdattavatkaan, Škoda haluaa tehdä hetkistäsi aina hieman nautinnollisempia. Aloita elämäsi seikkailu.

Tunnelmia kesältä

Jaa oma hetkesi Instagramissa #skodahetket @skodasuomi