Haluatko varmistaa varoitusvalojen tarkoituksen tai sen, että osaat vaihtaa renkaan tarvittaessa itse? Digitaalinen käyttöohje näyttää autoosi ja sen huoltoon liittyvät tiedot tietoviihdenäytössä. Valikoituihin ŠKODA-malleihin tarjolla oleva sovellus on veloitukseton.

MITÄ DIGITAALINEN KÄYTTÖOHJE SISÄLTÄÄ?

Interaktiiviset kuvat

 

Merkkivalojen yhteenveto

 

Aiheittain jäsennetty sisältö

 

Opasvideot

 

MISSÄ KÄYTTÖOHJEET OVAT?

SAATAVUUS ŠKODA-AUTOOSI

Digitaalinen käyttöohje on vakiona autossa, jossa on uusimman sukupolven tietoviihdejärjestelmä. Käyttöohje on luotettava apuväline, sillä sen tiedot päivitetään automaattisesti. Tarkasta sovelluksen saatavuus ŠKODA-autoosi.

TUTUSTU MUIHIN INFOTAINMENT-SOVELLUKSIIN

KALENTERI

Pysy ajan tasalla kalenterimerkinnöistäsi. Voit linkittää kalenterin Google-tiliisi, tarkastaa aikataulusi ja käydä jopa puhelinneuvotteluja suoraan autostasi käsin.

TRAFFICATION

Auttaa tekemään matkanteosta turvallisempaa. Tämä sovellus kertoo tietoviihdenäytössä ajoreittisi liikennetilanteesta. Se myös varoittaa, jos olet liittymässä moottoritielle väärään suuntaan.

PAY TO PARK

Pay to Park yhdistää kaikki yhteensopivat Euroopan pysäköintialueet saatavillesi suoraan MyŠKODA-sovellukseen tai autosi tietoviihdejärjestelmään. Hae ja valitse pysäköintialueita, sekä maksa pysäköinti suoraan puhelimestasi tai jopa autostasi.

SÄÄ

Tämä sovellus näyttää nykyisen sijaintisi ja ajoreittisi säätiedot. Määränpään sää ei pääse näin enää yllättämään.

UUTISET

Pysy ajan tasalla tärkeistä tapahtumista. Lisää suosikkiuutiskanavasi autosi tietoviihdejärjestelmään, niin uutiset eivät jää huomaamatta.