ŠKODA Connect -online-palvelujen ansiosta voit nauttia täysillä jokaisesta päivästä autosi kanssa. Kun hankit kaikki palvelupaketit tai vaikka vain osankin niistä, saat autoosi runsaasti uusia toimintoja, jotka pitävät huolen, että matkasi ovat aina miellyttävän vaivattomia ja turvallisia.

Navigointijärjestelmän yhteyteen hankittava Infotainment Online -palvelupaketti auttaa esimerkiksi suunnittelemaan parhaan reitin ja välttämään ruuhkat Online-reitinlaskennan avulla, sekä tarjoamaan aina viimeisimmät päivitykset automaattisesti Online-järjestelmäpäivityksen avulla.

Care Connect -palvelupaketin Proactive Service -palvelut puolestaan auttavat sinua mahdollisten toimintahäiriöiden, vikatilanteiden tai muiden autosi kuntoon liittyvien asioiden yhteydessä. Esimerkiksi ŠKODA Ajoturva -puhelun ja ŠKODA Asiakaspalvelu -puhelun ansiosta apu on aina lähelläsi, ja Huoltokäyntisuunnittelulla pysyt aina perillä autosi huoltotarpeesta ja -ajankohdista.

Care Connect -palvelupaketin Remote Access -etäkäyttöpalvelut tarjoavat mahdollisuuden käyttää autosi tiettyjä toimintoja kuten esimerkiksi polttoainetoimista lisälämmitintä tai keskuslukitusta etänä suoraan MyŠKODA-sovelluksen kautta älypuhelimellasi lähes mistä ja milloin tahansa. Voit myös tarkastella tiettyjä tietoja, kuten esimerkiksi ajotietoja tai jäljellä olevaa toimintamatkaa sovelluksen lisäksi myös ŠKODA Connect -portaalin kautta esimerkiksi suoraan kotoa tietokoneeltasi.

ŠKODA CONNECT -PALVELUJEN VOIMASSAOLON PIDENTÄMINEN

Voit pidentää olemassa olevaa Connect-palvelusopimustasi kätevästi alla olevasta linkistä. Näet sen kautta jatkettavissa olevat palvelupaketit hintoineen ja pääset tekemään jatkotilauksen.

INFOTAINMENT ONLINE

Oman auton tietoviihdejärjestelmän kautta käytettävien Infotainment Online -palvelujen ansiosta pääset määränpäähän aina mukavan vaivattomasti ja turvallisesti. Palvelut ovat saatavilla ŠKODA-autojen Amundsen- ja Columbus-tietoviihdejärjestelmiin. Palvelun voimassaolo uusitaan määräajoin.

Tutustu kaikkiin palveluihin yksityiskohtaisesti, katso videot ja selvitä palvelujen automallikohtainen saatavuus.

CARE CONNECT: PROACTIVE SERVICE -PALVELUT

Proactive Service -palvelut auttavat sinua erilaisten toimintahäiriöiden, vikatilanteiden tai muiden autosi kuntoon liittyvien asioiden yhteydessä. Pienen onnettomuuden sattuessa auto soittaa automaattisesti Ajoturvan päivystyskeskukseen tarvittavan avun saamiseksi. Proactive Service on yhteensopiva useimpien tietoviihdejärjestelmien kanssa ja saattaa sisältyä niiden vakiovarusteisiin toimintoihin.

Tutustu kaikkiin palveluihin yksityiskohtaisesti, katso videot ja selvitä palvelujen automallikohtainen saatavuus.

CARE CONNECT: REMOTE ACCESS -ETÄKÄYTTÖPALVELUT

MyŠKODA-sovelluksen avulla käytettävät Remote Access -etäkäyttöpalvelut ovat täysin uusi tapa hallita auton toimintoja liittämällä älypuhelin auton järjestelmään. Liittämisen jälkeen voit käyttää autosi tiettyjä toimintoja ja saada auton tilaa koskevia ilmoituksia suoraan älypuhelimeesi. Palvelun voimassaolo uusitaan määräajoin. Care Connect -toiminnot ovat yhteensopivia useimpien tietoviihdejärjestelmien kanssa.

Tutustu kaikkiin palveluihin yksityiskohtaisesti, katso videot ja selvitä palvelujen automallikohtainen saatavuus.

HÄTÄPUHELU / ECALL

Erittäin tärkeä turvallisuuteen liittyvä toiminto on hätäpuhelu (sisältyy ŠKODA Connect -palvelujen Care Connect -palvelupakettiin) tai eCall-hätäpuhelu, joka on ilmainen koko auton käyttöiän ajan.

Tutustu kaikkiin palveluihin yksityiskohtaisesti, katso videot ja selvitä palvelujen automallikohtainen saatavuus.

SHOP

Tietyissä tietoviihdejärjestelmissä on toimintona myös Shop. Tämän kauppatoiminnon kautta voit hankkia lisää erilaisia datapaketteja, laajentaa ŠKODA Connect -online-palveluja ja ladata sovelluksia kuten Uutiset ja Sää.

UUSIA ON DEMAND -TOIMINTOJA OMAAN ŠKODAASI

Osaan uusimmista SKODA-malleista on saatavilla jälkikäteen hankittavia toimintoja (Functions on Demand). Tällä innovatiivisella tekniikalla autosi tietoviihdejärjestelmään on helppoa ja vaivatonta jälkikäteen ostaa uusia toimintoja, jotka aiemmin piti tilata auton varusteeksi jo auton tilaamisen yhteydessä. Nykyinen tarjolla oleva valikoima löytyy SKODA Connect -portaalista tai suoraan autosi tietoviihdejärjestelmän Shopista.

ŠKODA Connect -palvelut ja saatavuus

ŠKODA CONNECT -PORTAALI

ŠKODA Connect -portaalin kautta voit hallinnoida helposti ŠKODA Connect -palveluja.

MyŠKODA-SOVELLUS

MyŠKODA-sovelluksella voit etävalvoa Connected-autoasi ja etäkäyttää sen tiettyjä toimintoja.

ŠKODA CONNECT -PALVELUJEN SAATAVUUS

Tarkasta ŠKODA Connect -palvelujen saatavuus omassa maassasi.

KÄYTÄ ŠKODASI TOIMINTOJA OMALLA ÄÄNELLÄSI

Voit kysyä autoltasi sen tietoja kotisohvaltasi käsin. Riittää, että sanot kysymyksesi ääneen. Amazon Alexa ymmärtää englantia, ranskaa ja saksaa Echo Speaker -kaiuttimen tai älypuhelimen sovelluksen avulla. Google Home Speaker -kaiutinta voidaan käyttää englanniksi kaikkialla Euroopassa. Pysyt helposti ajan tasalla autosi mittarilukemasta, polttoainemäärästä ja toimintasäteestä. Tarkastat helposti, onko autosi keskuslukitus lukittu tai mihin autosi on pysäköity ja kysyt autoltasi muitakin tietoja.

ŠKODA CONNECT PORTAALI - REKISTERÖITYMINEN JA AKTIVOINTI
ŠKODA CONNECT PORTAALI - REKISTERÖITYMINEN JA AKTIVOINTI
pdf (3.6 MB)