Lataa yhdellä kortilla missä tahansa

Virtaa elämään – Powerpass by Elli

Powerpass-latauskortin avulla voit ladata sähköautosi useimpien palveluntarjoajien julkisilla latausasemilla. Yksi kortti mahdollistaa autosi akun lataamisen käytännössä missä vain. Lisäksi näet kaikki lataustietosi ja -maksusi selkeästi yhdessä sovelluksessa. Powerpass on ollut saatavilla ensimmäisen Enyaq iV -mallin lanseerauksesta lähtien. Voit käyttää sitä myös suuritehoisilla IONITY-pikalatausasemilla. Powerpass-palvelut tarjoaa Elli – Volkswagen Group Charging GmbH.

Unohda tankkaaminen ja lataa!

Helppokäyttöinen ja näppärä – sitä on Powerpass. Tämä nerokas latausratkaisu mahdollistaa vaivattoman lataamisen matkan varrella, ja se on heti saatavillasi. 

Kuinka Powerpass-kortilla lataus aloitetaan?

Opas

Lataa sovellus

Tilaa kortti

Muodosta pariliitos kortin kanssa

Powerpassiin liittyviä lisätietoja

Usein kysytyt kysymykset

Minkä tariffin valitset Powerpassin käyttöä varten?

Valittavissasi on kolme määräaikaista tariffitarjousta: Charge Free, Simply Charge ja Charge Faster. Charge Free -tariffin yhteydessä ei ole kiinteää kk-maksua, ja se sopii jos et aio käyttää julkisia latausasemia erityisen usein. Simply Charge -tariffiin sisältyy perusmaksu alkaen 2,99 € / kuukausi ja edulliset lataushinnat julkisista latausasemista ja pikalatausasemista. Charge Faster -tariffi on tarkoitettu ainoastaan autoille, joihin on valittu DC-tasavirtalatauspaketti. Tämän kuukausimaksuttoman tariffin myötä pääset hyödyntämään julkisten latausasemien entistä edullisempia lataushintoja.

Powerpass-Sovellus

Powerpass on Škoda Auton asiakkaille tarkoitettu kätevä all-in-one-lataussovellus. Tästä sovelluksesta on apua sekä julkisista latausasemista ladattaessa että Škoda iV Charger -kotilatauslaitteella tehtävän kotilatauksen yhteydessä.

Kuinka nopeasti Škoda iV:n lataaminen onnistuu?

Oletko kiinnostunut ŠKODA-sähköauton latausajoista? Tutustu niihin tarkemmin laskurimme avulla.

Latauslaitteet ja kaapeliadapterit
pdf (3.2 MB)