Powerpassilla voit ladata missä vain

Yli 630 000 latausasemaa, kolme lataussuunnitelmavaihtoehtoa ja vain yksi sovellus, latauskortti ja lasku

Powerpassin ansiosta voit ladata Škoda-sähköautosi käytännössä katsoen missä vain. Vain yhdellä latauskortilla ja sovelluksella voit:

• Etsiä ja käyttää tuhansia latausasemia kaikkialla Euroopassa
• Valita omiin tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon kolmesta edullisesta ja selkeästi hinnoitellusta lataussuunnitelmasta
• Hallita helposti kaikkia autosi lataamiseen liittyviä asioita

Powerpass-palvelut tarjoaa Elli – Volkswagen Group Charging GmbH

Tutustu tarkemmin Powerpassiin

MyŠkoda-sovelluksessa

Missä voin ladata autoani?

Aloita käyttö saman tien

1. Asenna MyŠkoda-sovellus. - 2. Valitse lataussuunnitelma. - 3. Tee Powerpass-latauskortin pariliitos. - 4. Aloita lataaminen.

Yksinkertainen lataus

Yksityiskohdat ja edut

Kaikki yhdessä paikassa

Etsi latausasemia

Kotilatauslaitteen ohjaus

Helppo käyttövaltuutus

Plug & Charge

Plug & Charge -toiminnon ansiosta Škoda-sähköautosi lataaminen onnistuu todella näppärästi: sinun tarvitsee vain liittää auton latauskaapeli yhteensopivaan latauspisteeseen. Automaattinen käyttövaltuutus tapahtuu turvallisesti paikan päällä ilman tarvetta käyttää korttia tai mobiilisovellusta.

Powerpass Map autossasi

Powerpass Map on tietoviihdesovellus, jossa on useita Enyaqin tietoviihdejärjestelmän Powerpass-toimintoja. Löydä latausasemia helposti autostasi käsin, arvioi yksittäisiä latausasemia ja katso muiden käyttäjien arvioita.

FAQ


Powerpassin ansiosta käytettävissäsi on laaja latausverkosto. Löydät Powerpass-kelpoiset latausasemat sovelluksen latauskartasta.

Latauskartta

Valittavissasi on kolme eri lataussuunnitelmaa: Charge Free, Simply Charge ja Charge Faster. Tutustu niihin tarkemmin, jotta löydät itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Lataussuunnitelmalaskuri

Tariffi mahdollistaa latausasemien käytön eri puolilla Eurooppaa. Latauksesta aiheutuvat kulut eivät sisälly lataussuunnitelmaan. Maksat autosi lataamiseen käytetystä energiasta erikseen todellisen kulutuksen mukaan.

Saat sen MyŠkoda-sovelluksen kautta lataussuunnitelman valinnan myötä. Lisäksi lähetämme Škoda iV Charger -kotilatauslaitteen ohessa kaksi Powerpass-latauskorttia.

MyŠkoda-sovellus

 

Kortti on välttämätön, sillä monet olemassa olevista latauspisteistä eivät pysty vielä kommunikoimaan sovelluksen kanssa.

Tarkasta MyŠkoda-sovelluksesta, että sinulla on aktiivinen palvelutilaus, RFID-tunnistekortin pariliitos on muodostettu ja että se on oletusasetuksena lataamista varten. Jos sovellus ei toimi, käytä käyttövaltuutukseen ja lataamiseen RFID-tunnistekorttia. Jos ongelma jatkuu, ota yhteys asiakastukeen käyttämällä RIFD-tunnistekortissa tai sovelluksessa ilmoitettuja yhteystietoja.

Kyllä. Rekisteröityminen ensisijaiseksi käyttäjäksi MyŠkoda-sovelluksessa on välttämätöntä Plug & Charge -toiminnon aktivoimiseksi Enyaq-autossasi.

Ei. Asiakkaalle ei aiheudu mitään lisäkustannuksia toimintoon liittyvistä tuotteista ja palveluista.

Näet lähellä sijaitsevat Plug & Charge -yhteensopivat latausasemat MyŠkoda-sovelluksen Powerpass-osion kartasta.

Kaikki Powerpass-lataussuunnitelmat ovat Plug & Charge -yhteensopivia.