ŠKODA CONNECT

Olla yhteydessä tarkoittaa paljon enemmän kuin vain pääsyä viihteen ja tiedon maailmaan. Se tarkoittaa myös avustusta matkan aikana. ŠKODA CONNECT on väylä kommunikaation maailman rajoittamattomiin mahdollisuuksiin.

ŠKODA CONNECT LITE

Tee Škodastasi vieläkin fiksumpi. ŠKODA Connect LITE sopii valtaosaan Škodia alkaen vuosimallista 2008. Tee nykyisestä Škodastasi connected car jo tänään!

SMARTLINK OMINAISUUDET

Apple CarPlay

CarPlay on älykkäämpi ja turvallisempi tapa käyttää iPhonea autossa. CarPlay vie iPhonella tehtävät toiminnot ajon aikana suoraan auton integroidulle näytölle.

Android Auto

Yhteensopivalla matkapuhelimella voit kuunnella ja hallita sisältöä musiikkisovelluksissa ja muissa audiosovelluksissa. Voit kuunnella viestintäpalvelun viestejä ja vastata niihin auton säätimien ja näytön kautta.

MirrorLinkTM

Infotainment-järjestelmään asennetun MirrorLink™-järjestelmän ansiosta yhteensopivilla älypuhelimilla voidaan näyttää ja ohjata sovelluksia näytössä. Tämä tuo täysin uuden ulottuvuuden esimerkiksi navigointiohjelmiston käyttämiseen tai omasta musiikista nauttimiseen.

Yhteensopivat laitteet

Auton valmistaja ja maahantuoja eivät vastaa eri valmistajien mobiililaitteiden yhteensopivuudesta auton SmartLink-, SmartGate- ja Bluetooth -järjestelmien kanssa.

SMARTGATE

V-Traffic TMC -liikennetiedot

V-Traffic TMC -liikennetiedot kattavat koko Suomen. Tiedot sisältyvät aina Škodan Amundsen- ja Columbus-navigointijärjestelmiin ja ne saa näkyviin navigaattorin Traffic-valikosta listana tienumeroittain ja liikennesymbolein kartalla. Vain auton sijaintitiedon mukaan olennaisimmat häiriöilmoitukset näkyvät näytöllä. Navigoitaessa vain reitillä vaikuttavat häiriöt ovat näkyvillä. V-Traffic TMC -palvelun tiedot ruuhkista päivittyvät muutaman minuutin välein, keliolosuhteista noin tunnin välein. V-Traffic -tiedot kerätään ja varmistetaan suomalaisista lähteistä, kuten Liikennevirastolta, Ilmatieteen laitokselta, kaupallisilta radioilta ja hälytyskeskukselta. Liikennevirroista esitettävät tiedot perustuvat mm. liikkuvien ajoneuvojen ja mobiililaitteiden tuottamaan nopeus- ja sijaintitietoihin.

Lisätietoja: v-traffic.fi

Navigaattorien päivitys