Škoda-mobiilisovellukset tarjoavat valikoiman lisätoimintoja, sekä pääsyn yksinomaiseen sisältöön suoraan älypuhelimellasi. Esimerkiksi MyŠkoda-sovelluksella voit tarkastaa autosi jäljellä olevan toimintamatkan, etäkäynnistää seisontalämmityksen, tai näyttää yksityiskohtaiset tilastot ajamistasi matkoista (riippuen autosta ja sen varustelusta). Kaikki tämä mukavasti kotoa käsin.

Ilmainen lataus, korvaamattomat toiminnot

Selaa alla olevaa sovellusluetteloa ja lataa haluamasi ilmaiseksi. Saat käyttöösi elämääsi helpottavia, korvaamattomia toimintoja, tai ainakin piristystä päivääsi.

MyŠkoda

MyŠkoda-sovelluksen avulla autosi on aina hallinnassasi. Pääset käsiksi autosi olennaisimpiin toimintoihin lähes mistä ja milloin tahansa älypuhelimellasi. Saatavilla olevat toiminnot määräytyvät esimerkiksi tilatun palvelupaketin (kuten Care Connect) ja auton varustelun mukaan.

Škoda Connect LITE

Škoda Connect LITE -sovelluksella voit tarkastella Škodaasi liittyviä tietoja, hallita ajopäiväkirjaa ja käyttää lisätoimintoja älypuhelimellasi. Tarvitset lisäksi vain lisävarusteena saatavilla olevan DataPlugin, joka liitetään auton diagnostiikkaporttiin. Sovellus on yhteensopiva valtaosan vuodesta 2008 alkaen valmistettujen Škoda-mallien kanssa.

Powerpass

Powerpass on kätevä Škoda iV -malliston latauksen seurantaan ja hallintaan suunniteltu sovellus, josta on hyötyä julkisilla paikoilla ladattaessa tai kotona Škoda iV Charger -latauslaitetta käytettäessä. Voit käyttää sovellusta esimerkiksi julkisten latauspaikkojen etsintään, niillä lataamiseen ja lataushistorian seurantaan.

Škoda Move&Fun

Move&Fun-sovelluksen avulla älypuhelinta voidaan käyttää erillisenä näyttönä auton tietoja, median hallintaa ja navigoinnin käyttöä varten Citigo- ja Citigoe iV -malleissa.

MyŠkoda iV App

Vertaa polttomoottoriautoasi haluamaasi Škoda iV -malliin nähdäksesi niiden ajon aikaiset eroavaisuudet. Nerokkailla ominaisuuksilla kuten Trip Tracking (matkan seuranta), Consumption Comparison (kulutusvertailu) ja CO2 emissions (päästöt), voit helposti selvittää olisiko aika vaihtaa sähköä voimalinjassaan hyödyntävään Škoda-malliin.

Mitä tarvitset?

Älypuhelin, älykello tai tabletti

Käyttöjärjestelmät: iOS tai Android. Tarkasta palvelukohtaiset liitettävyysmahdollisuudet haluamasi auton kanssa alla olevasta saatavuusluettelosta.

MyŠkoda

Care Connect -paketti Remote Access -etäkäyttöpalveluilla mahdollistaa autosi tiettyjen toimintojen etähallinnan suoraan älypuhelimellasi tai älykellollasi.