Škoda-mobiilisovellukset tuovat älypuhelimeesi uusia toimintoja ja pääsyn kattaviin sisältöihin. Voit tarkastaa autosi jäljellä olevan toimintamatkan, kytkeä lisälämmittimen toimintaan tai tarkastella yksityiskohtaisia ajotietoja. Urheilulajisovelluksilla seuraat pelitilanteita tarkasti reaaliajassa. Olemme myös toteuttaneet useita pelejä auton eri-ikäisille matkustajille.

Selaa sovelluksia alla olevalta listalta ja lataa haluamasi ilmaiseksi. Saat käyttöösi upeita toimintoja, jotka helpottavat autosi päivittäistä käyttöä, tai ainakin piristävät päiviäsi ja tekevät niistä entistä mukavampia.

MyŠkoda

Hallitse autoasi etänä MyŠkoda-sovelluksella. Tarkasta ajoakun varaustaso, seuraa autosi osien kuntoa ja hallitse lataustapahtumia Powerpassilla. Kaikki tämä ja paljon muuta kätevästi puhelimellasi.

MyŠkoda Essentials

Voit etäkäyttää autosi monia toimintoja älypuhelimella. Voit esimerkiksi näyttää autosi pysäköintipaikan, käyttää lisälämmitintä tai tarkastaa, onko Škodasi lukittu ja ikkunat kiinni. MyŠkoda Essentials -mobiilisovelluksella tiedät autostasi kaiken oleellisen.

MyŠkoda iV

Vertaa polttomoottoriautoa haluamaasi Škoda-sähkömalliin, niin näet, olisiko se sopiva vaihtoehto. Nerokkailla toiminnoilla, kuten ajomatkaseuranta, polttoaineen kulutuksen vertailu ja CO2-päästö, voit helposti selvittää, kannattaako vaihtaa polttomoottoriautosta sähköautoon.

Škoda Connect LITE

Škoda Connect LITE -sovelluksella voit tarkastella Škodaasi liittyviä tietoja, hallita ajopäiväkirjaa ja käyttää lisätoimintoja älypuhelimellasi. Tarvitset lisäksi vain lisävarusteena saatavilla olevan DataPlugin, joka liitetään auton diagnostiikkaporttiin. Sovellus on yhteensopiva valtaosan vuodesta 2008 alkaen valmistettujen Škoda-mallien kanssa.

Škoda Move&Fun

Move&Fun-sovelluksella älypuhelinta voidaan käyttää Škoda Citigoe iV -mallin tietojen ja mediasisältöjen lisänäyttönä tai navigointijärjestelmänä. Sovelluksessa on erityisiä online-palveluja, jotka mahdollistavat ajoakun tai ilmastointilaitteen toimintojen etäkäytön.

Škoda Media Room

Škoda Media Room -sovelluksella saat uutisia ja tiedotteita Škoda-maailmasta. Sovellus sisältää myös nykyisen Škoda-automalliston esittelyn, viimeisimmät tiedot Škoda Motorsportin menestyksestä sekä tuoteuutisia.

Tour de France by Škoda

Tämä sovellus on jokaisen pyöräilyfanin unelma. Sen ansiosta pysyt ajan tasalla kilpailun tapahtumista. Sovellus kertoo sijoitukset ja seuraa kilpailun edistymistä. Mukana ovat myös reaaliaikainen seuranta, kilpailijoiden profiilit ja paljon muuta.

La Vuelta Presented by Škoda

Lataa älypuhelimeesi tai tablettiisi tämä virallinen sovellus, niin saat kilpailun edistymiseen liittyvät tuoreimmat uutiset, live-tilanteen mukaiset erot etappikartoilla ja voit katsoa kokonaistilanteen sekä kunkin etapin tulokset.

IIHF

Tästä sovelluksesta jääkiekkofanit löytävät kiinnostavia taustatietoja ja tilastoja. Live Ticker -seurannan ja maalihälytysten ansiosta jääkiekkofaneilta ei mene yksikään maali ohi, vaan he voivat seurata tapahtumia reaaliaikaisesti. Tulosveikkauspelissä voi veikata otteluiden lopputuloksia ja jakaa tulosveikkauksiaan kavereille.

Mitä tarvitaan?

Älypuhelin tai tabletti

Käyttöjärjestelmät: iOS tai Android. Tarkasta laitteen yhteensopivuus autosi kanssa yhteensopivuuslistasta.

Mobiilisovellusten tukipalvelu

Ota meihin yhteyttä, jos kohtaat sovellusten kanssa ongelmia tai sinulla on kysyttävää.

Škoda Connect

Care Connect -toiminnoilla ja Remote Access -etäkäyttöpalveluilla pääset auton tiettyihin toimintoihin kätevästi matkapuhelimella.

ŠKODA MAGIC BOOK

This augmented reality app brings a whole new level of experience to your children. Scan pages of the Magic Book (available at your dealer for free) using your smartphone and let your little ones get mesmerized by Laura and Klement's world with hidden animations and rich sound design.