MIKSI KANNATTAA VALITA ŠKODA SERVICE?

Kun autosi tarvitsee moottoriöljyn vaihtoa tai korjauksia onnettomuuden jälkeen, valtuutetut ŠKODA Service -merkkihuollot tarjoavat kohtuuhintaista palvelua ja pitävät sinut ajantasalla kustannuksista eri tilanteissa. Ystävällinen henkilökuntamme opastaa tarkemmin hinnan muodostumiseen vaikuttavista tekijöistä, joten tiedät jo etukäteen mitä kaikki tulee maksamaan. Voit luottaa, että huoltokumppaniliikkeiden mekaanikot ovat työtehtäviinsä erikoiskoulutettuja ja että huolloissa ja korjauksissa käytetään vain alkuperäisiä varaosia.

KOKONAISET KORJAUSPAKETIT

Valtuutetut ŠKODA Service -merkkihuoltoliikkeet hoitavat autosi kaikenlaiset työt: määräaikaishuollot, tekniset korjaukset ja korikorjaukset onnettomuuden jälkeen.

PÄTEVÄT ASIANTUNTIJAT

Autosi huolto- ja korjaustöitä tekevät mekaanikot on koulutettu ŠKODA AUTON ohjeistuksen mukaisesti. He tuntevat eri automallit perusteellisesti, ja käyttävät työssään eri työvaiheille määriteltyjä ohjeaikoja.

ALKUPERÄISET VARAOSAT

Kaikissa SKODA Service -merkkihuollon suorittamissa huolto- ja korjaustöissä käytetään vaativissa testeissä tarkastettuja korkealaatuisia, alkuperäisiä SKODA -varaosia.

VAIVATON KOKONAISUUS

Tehdessäsi online-ajanvarauksen ja kuvaillessasi autosi ongelman, kaikki on jo etukäteen selvillä. Kun tuot autosi huoltoon voit jatkaa matkaasi sijaisautolla. Ammattitaitoiset mekaanikkomme kuvaavat huoltotarkistuksesta SERVICE CAM -videon, joka lähetetään sinulle SMS -viestinä.

KÄYTETTÄVISSÄ MONIA PALVELUJA

ERIKOISKORJAUKSETKOLARIN JÄLKEENHUOLLOT MITÄ AUTOSI KAIPAA?

Korikorjaamo

LUE LISÄÄ

Maalaamo

LUE LISÄÄ

Sisustuksen korjaukset

LUE LISÄÄ

Alustanmittaus

LUE LISÄÄ

Täydelliset koko auton korjaukset

LUE LISÄÄ

Korjaussertifikaatti

LUE LISÄÄ

Määräaikaishuollot

LUE LISÄÄ

Pyörät ja renkaat

LUE LISÄÄ

Lisäpalvelut

LUE LISÄÄ

Service Cam

LUE LISÄÄ

Sijaisauto

LUE LISÄÄ

Auton nouto- ja palautuspalvelu

LUE LISÄÄ

ENSILUOKKAISET SÄHKÖLLÄ LIIKKUMISEN PALVELUT

Valtuutetut ŠKODA Service -merkkihuollot huolehtivat myös kaikesta sähköllä liikkumiseen liittyvästä, jotta sähköautoilu olisi mahdollisimman vaivatonta. Samasta paikasta tilaat esimerkiksi iV-kotilatauslaitteen ja kaikki huoltotyöt.

ALKUPERÄISILLÄ VARAOSILLA ALKUPERÄISEEN KUNTOON

Autosi huolto- ja korjaustöissä käytetään vain korkealaatuisia varaosia, jotka ovat läpäisseet vaativat ja tiukat testit. Alkuperäisiä varaosia on saatavissa eri tyyppisinä tarkasti tarpeidesi mukaisesti. ŠKODA Huoltoneuvojasi auttaa sinua valitsemaan autoosi sopivimman ratkaisun.

USEIN KYSYTTYÄ

Valtuutettujen ŠKODA Service -merkkihuoltojen tavoite on tarjota sinulle laadukkaita palveluja mahdollisimman laajasti. Erikoiskoulutetuilla mekaanikoilla on käytössään alan paras tekninen varustus, ja he pystyvät hoitamaan kaikki autoosi liittyvät työt. Mukaan lukien mukautuvien ajovalojen ja avustinjärjestelmien tutkien tarkka säätäminen. Ehdoton laatuun ja ensiluokkaiseen asiakaspalveluun panostaminen voi joskus merkitä riippumattomia, ei-automerkkisidonnaisia korjaamoja kalliimpia hintoja. Kaikkien valtuutettujen ŠKODA Service -merkkihuoltoliikkeiden tärkein tavoite on tarjota ja toteuttaa sinulle aina parasta palvelua.

ŠKODA AUTO on määrittänyt kuhunkin huoltoon tarvittavan ajan, joten saat aina etukäteen tiedon huollon hinnasta ja kestosta. Autosi huolto- tai korjauskäyntiin kaikkiaan kuluva aika riippuu ensisijaisesti tehtävien töiden vaativuudesta ja laajuudesta. Saat aina arvion töiden kestosta jo aikaa varatessasi.

Kun käytät valtuutetun ŠKODA Service -merkkihuollon palveluja, voit olla varma, että autosi saa aina parasta mahdollista huoltoa ja hoitoa. Huoltokumppaniliikkeen työntekijät ovat monipuolisissa koulutuksissa perehtyneet kaikkiin ŠKODA-automalleihin. Jotkin monimutkaisemmat korjaustyöt ja vaativammat huoltotyöt, kuten kolarivaurioituneen auton korjaaminen tai tuulilasin vaihto sekä tutkien ja tunnistimien kalibrointi, ovat töitä, jotka kannattaa ehdottomasti teettää ŠKODA Service -merkkihuollossa. Muissa korjaamoissa niiden tekeminen voi olla erittäin vaikeaa tai jopa mahdotonta.

Huoltojen yhteydessä autoon asennetaan vain korkealaatuisia varaosia, jotka täyttävät autonvalmistajan vaatimukset. Valittavissasi on erityyppisiä ŠKODA-varaosia: Alkuperäisten varaosien (korkealaatuisimmat uudet osat) lisäksi voit valita autoosi kunnostettuja vaihto-osia tai yli neljä vuotta vanhaan autoon myös edullisempia Economy-osia.

Tietenkin voit. Voit vapaasti valita, missä autosi huollot tehdään. Valtuutettu ŠKODA Service -merkkihuolto on kuitenkin suositeltavin vaihtoehto, sillä huoltokumppaniliikkeemme työntekijät osallistuvat koulutuksiin ja ovat siten teknisesti ajan tasalla. Autosi takuu säilyy voimassa, vaikka huollattaisit autoasi muualla kuin valtuutetuissa huoltokumppaniliikkeissä, mutta virheellisesti tehdyistä huoltotöistä aiheutuneiden vikojen korjaus ei kuulu takuun piiriin.

Kun saavut noutamaan huollossa ollutta autoasi, huollon työnjohtaja selostaa sinulle kaiken autoosi tehdyn. Valtuutetut ŠKODA Service -merkkihuollot takaavat, että autoosi on asennettu vain vaativat testit läpäisseitä varaosia. Autosi takuut pysyvät siis voimassa. Jos autoosi on tehty kolarin vuoksi korikorjaustöitä, autossasi mahdollisesti voimassa oleva koritakuu säilyy.

KÄY LÄHIMMÄSSÄ ŠKODA SERVICE MERKKIHUOLLOSSA

Etsi lähin huoltokumppaniliike, online-varaa autollesi aika ja varmista siten ŠKODA-autosi moitteeton kunto.