Škoda Ajoturva 24/7

Kun huollatat autosi valtuutetulla Škoda Service -merkkihuollolla, olet hyvissä käsissä myös huoltojen välillä. Škoda Ajoturva on voimassa aina koko huoltovälin ajan, kun autosi on huollettu ja muut toimenpiteet on suoritettu valtuutetussa Škoda Service -merkkihuollossa.

Ajoturva palvelee sinua – missä ikinä liikutkin

0403 400900 Suomessa
+358 403 400900 ulkomailla

Škoda Ajoturvaan sisältyy

• 24 h tiepalvelu


• Autosi hinaus sekä sinun ja matkaseurueesi kuljetus pois vikapaikalta, mikäli autosi kuntoon saattaminen vaatii korjaamotoimenpiteitä


• Škoda Ajoturvan mukaisen kohtelun korjaamolla

Ajoturvan voimassaolo

Škoda Ajoturva on voimassa aina koko huoltovälin ajan, kun autosi on huollettu ja muut toimenpiteet on suoritettu valtuutetussa Škoda Service -merkkihuollossa ja huoltokirjassa tai huoltotulosteessa on voimassa oleva Škoda Ajoturva-leima.


Ajoturva on voimassa 1.3.2000 jälkeen Suomessa ensirekisteröidyille Škoda-autoille kaikissa Euroopan Unioniin kuuluvissa maissa sekä ETA-maissa.


Škoda Ajoturva ehdot

Vaihtoehtoiset lisäpalvelut

Mikäli autoasi ei saada kuntoon yhden työpäivän kuluessa, Sinulla on mahdollisuus myös yhteen seuraavista vaihtoehtoisista lisäpalveluista:

  • Saat käyttöösi sijaisauton vian korjaamisen ajaksi, kuitenkin enintään kolmeksi päiväksi maksamalla ainoastaan sijaisauton polttoainekulut.
  • Yhden yön hotellimajoituksen Sinulle ja matkaseurueellesi, tai
  • Kuljetus perille Suomessa sijaitsevalle, tai mikäli vika ilmenee jossain muussa Škoda Ajoturvan kattamassa maassa, kyseisessä maassa paikkakunnalle, jonne olit autollasi ajamassa.

Kaikki yllämainitut palvelut ovat sinulle täysin maksuttomia. Tutustu Škoda Ajoturvan etuihin ja ehtoihin tarkemmin autosi mukana saamastasi esitteestä.