Uusi

Kuuma kesä, jäätävät edut.

Nyt tarjoamme valikoituihin malleihin uuden Škodan ostajalle jäätävän, jopa 3000‎ € edun: saat talvirenkaat ja metallivärin hintaan 290‎ €*

Jos kesäreissusi on vielä suunnittelematta, osoitteeksi naviin kannattaa kirjoittaa lähin Škoda-liike. Nyt tarjoamme uuden Škodan ostajalle jäätävän, jopa 3000 € edun: saat talvirenkaat ja metallivärin hintaan 290 €*!

Tule lähimpään Škoda-jälleenmyyjäliikkeeseen ihastumaan valloittavaan mallistoomme!

* Etu on voimassa 31.8.2024 asti ja hyödynnettävissä ainoastaan uusiin kauppasopimuksiin. Etu koskee Fabia -, Kamiq - ja Scala -mallistoja sekä rajoitettua erää Octavia -malleja. Etu sisältää varustetasoa vastaavat maksimissaan 17” talvirenkaat kevytmetallivantein sekä metallivärin.

Asiakasetu jopa 3 000 €. Etu on laskettu Škoda Octavia -mallistosta 17” talvirenkailla sekä premium metallivärillä.

Tutustu malleihin

Fabia

Fabia näyttää Škoda-muotokielen uuden suunnan. Olemus huokuu samalla sekä itsevarmuutta että lämminhenkisyyttä. Auto on suunniteltu siten, että kiinnostavia yksityiskohtia löytyy joka puolelta.

Kamiq

Kamiq on urbaani crossover-malli, jossa katumaasturin edut ja erityinen Škoda-design on yhdistetty toisiinsa dynaamisia muotoja ja teräviä linjoja korostaen. Auto soveltuu täydellisesti oman tiensä kulkijoille, jotka trendien seuraamisen sijaan luovat oman tyylinsä.

Scala

Škoda Scalan korin terävät linjat ja ajattoman kaunis muotoilu luovat sporttisen ilmeen, joka ihastuttaa päivä päivältä enemmän.

Octavia

Octavia on sivulinjojensa ansiosta vahvasti tunteisiin vetoavan ja dynaamisen näköinen. Tämä auto huokuu itsevarmuutta, ajattomuutta ja ensiluokkaista laatua.