› Auto Zeitung -autolehden lukijat valitsivat Škodan parhaaksi tuontiautomerkiksi kahdeksannen kerran

› Kolmantena vuonna peräkkäin ŠKODA OCTAVIA voitti parhaan perheautokokoluokan tuontiauton palkinnon

› Lippulaivamalli SUPERB voitti ylemmän keskikokoluokan parhaan tuontiauton tittelin

› Uusi ŠKODA KAROQ valittiin parhaaksi katumaasturiksi edullisempien tuontiautojen sarjassa

› Yli 40 000 lukijaa ja online-tilaajaa käytti ääntään "Auto Trophy 2017 - vuoden parhaat autot" -äänestyksessä

Škodalla on pitkät perinteet Auto Zeitung -lehden lukijoiden ja online-tilaajien suosikkina. Tämänvuotisessa Auto Trophy -äänestyksessä Škoda ylsi voittoon tuontiautomerkkien sarjassa viidennen kerran peräkkäin saamalla 14,2 % kaikista äänistä. Kaikkiaan Škoda on saanut tämän tittelin jo kahdeksan kertaa.

Moninkertainen Auto Trophy -luokkavoittaja on myös ŠKODA OCTAVIA. Škodan suosituin automalli keräsi tänä vuonna 17,7 % äänistä perheautokokoluokan parhaan tuontiauton sarjassa. Siten ŠKODA OCTAVIA teki hattutempun voitettuun saman sarjan myös vuosina 2015 ja 2016. Kaiken kaikkiaan kyseessä on jo Octavian kuudes Auto Trophy -voitto.

Myös ŠKODA SUPERB on tähän mennessä voittanut yhtä monta Auto Trophy -palkintoa. Tänä vuonna 24,7 % äänistä kerännyt Škodan lippulaivamalli palkittiin vuoden parhaalla ylemmän keskikokoluokan tuontiauton palkinnolla.

Uusi kompaktikokoluokan katumaasturi ŠKODA KAROQ liittyi nyt heti ensiesittelyvuotenaan Škodan menestyneiden automallien joukkoon. Uusin ŠKODA-automalli sai 19,1 prosenttia annetuista äänistä, ja sillä se valittiin vuoden parhaaksi alle 25 000 euroa maksavaksi ulkomaiseksi kaupunkimaasturiksi. Kaikille ŠKODA-automalleille ominaiseen tapaan KAROQ keräsi pisteitä tunteisiin vetoavalla muotoilulla, nykyaikaisillä liitettävyysmahdollisuuksilla, reilunkokoisilla tiloilla, erinomaisella mukavuudella ja monilla Simply Clever -ratkaisuilla.

Tämänvuotinen Auto Zeitung -lehden lukijaäänestys oli jo kolmaskymmenes. Auto Trophy -palkinnoilla on vuodesta 2014 ollut nimilisäyksenä "Maailman parhaat autot", sillä Bauer Media Groupin kaikkiaan 15 kansainvälisen autolehden lukijat ja online-tilaajat voivat osallistua äänestykseen. Vuonna 2017 äänestyksessä oli kaikkiaan 41 190 osallistujaa. Saksankielisissä maissa äänestäjät valitsivat suosikkinsa 20 eri sarjassa, ja kansainvälisesti äänestettiin kahdeksassa sarjassa. Škodan voitot tulivat Saksasta.

Tuoreimmat uutiset