VASTUULLISESTI KOHTI TULEVAA

Ympäristön huomioon ottaminen on osa jokapäiväisen elämämme kaikkea tekemistä. Koska autolla liikkuminen on elämässämme varsin suuressa osassa, ŠKODA AUTO on ymmärtänyt tarpeen ja vastuun kehittää automalleja, jotka säästävät ympäristöä ja ovat samalla poikkeuksellisen taloudellisia sekä erinomaisia tiloiltaan ja mukavuudeltaan. Kaikilla elämän pienillä ja suurilla päätöksillä, kuten seuraavan auton valinnalla, me kaikki voimme vaikuttaa maapallon elinkelpoisena säilymiseen ja turvata lastemmekin tulevaisuuden.

Kaikki uudet ŠKODA-automallit on kehitetty ympäristövastuullisesti. Taloudelliset moottorit ja polttoainetta säästävät tekniikat tekevät ŠKODA-automalleista ympäristöämme ja kukkaroasi säästäviä.

ŠKODA iV -MALLIPERHE

Suosittujen bensiini-, diesel- ja bio-/maakaasumoottoreilla varustettujen automallien seuraksi on esitelty uusi ŠKODA iV -alatuotemerkki. Sähköä voimalinjassaan hyödyntävien uusien mallien lisäksi se tarkoittaa kokonaisvaltaista ja täydellisesti yhteen liitettyä järjestelmää, jonka tarkoituksena on tehdä sähköllä ajamisesta mahdollisimman vaivatonta ja miellyttävää.


ŠKODA CITIGOe iV

CITIGOe iV ei tuota paikallisia päästöjä, ja jopa noin 260 km:n toimintamatkansa ansiosta se on mainiosti kaupunkiliikenteeseen sopiva auto.

Katso lisääŠKODA SUPERB iV

Škodan lippulaivamallin ladattavan hybridiversion teho on 160 kW, ja pelkästään sähköllä on mahdollista ajaa jopa 62 kilometriä.

Katso lisää

 

 

ŠKODA OCTAVIA COMBI G-TEC

OCTAVIA COMBI G-TEC -mallissa on tavaratilaa 1 610 litraa. Yhdellä kaasutankkauksella matkaa taittuu noin 480 kilometriä.

Katso lisää

 

Minkä tahansa ŠKODA-automallin valitsetkin, autossasi yhdistyvät aina kiehtova muotoilu, erinomaisen reilut sisätilat, kattavat liitettävyysmahdollisuudet ja moderni tekniikka.

ŠKODA JA YHTEINEN YMPÄRISTÖMME

Lue lisää ŠKODA AUTON GreenFuture-strategiasta ja ensisijaisesta tavoitteesta valmistaa autoja tehokkaasti, sekä luonnonvarojen käyttämisestä kaikessa toiminnassa huolella harkitusti.