ŠKODA CONNECT

ŠKODA Connectin online-palvelujen ansiosta voit nauttia täysillä jokaisesta päivästä! Kun hankit kaikki palvelupaketit tai vaikka vain osan, saat autoosi runsaasti uusia toimintoja, jotka pitävät huolen siitä, että matkasi sujuvat aina miellyttävän vaivattomasti ja turvallisesti. Tutustu tarkemmin kaikkiin toimintoihin.

INFOTAINMENT ONLINE

Infotainment Online -palvelujen ansiosta pääset määränpäähän aina mukavan vaivattomasti ja turvallisesti. Ne ovat saatavilla ŠKODA-autojen Amundsen- ja Columbus-tietoviihdejärjestelmiin. Palvelun voimassaolo uusitaan määräajoin.

CARE CONNECT: PROACTIVE SERVICE

Highlight Proactive Service -palvelut auttavat sinua erilaisten toimintahäiriöiden, vikatilanteiden tai muiden autosi kuntoon liittyvien asioiden yhteydessä. Saat esimerkiksi koska tahansa napin painalluksella yhteyden ŠKODA Asiakaspalveluun ja Ajoturvaan. Proactive Service -palvelut ovat yhteensopivia useimpien tietoviihdejärjestelmien kanssa.

CARE CONNECT: REMOTE ACCESS -ETÄKÄYTTÖPALVELUT

Remote Access -etäkäyttöpalvelut ovat täysin uusi tapa hallita auton toimintoja liittämällä älypuhelin auton järjestelmään. Liittämisen jälkeen voit käyttää autosi tiettyjä toimintoja ja saada auton tilaa koskevia ilmoituksia älypuhelimella. Palvelun voimassaolo uusitaan määräajoin. Care Connect -toiminnot ovat yhteensopivia useimpien tietoviihdejärjestelmien kanssa.

HÄTÄPUHELU / ECALL

Hätäpuhelu ja eCall on ŠKODA Connect -palvelujen erittäin tärkeä turvallisuuteen liittyvä toiminto. Se on autossa joko vakiona tai saatavilla Care Connect -palvelupaketin mukana ja on ilmainen koko auton käyttöiän ajan.

ŠKODA CONNECT PORTAL

ŠKODA Connect -portaalin kautta voit käyttää helposti ŠKODA Connect -palveluja.

Katso lisää

ŠKODA CONNECT -SOVELLUS

ŠKODA Connect -sovelluksella voit etävalvoa Connected-autoasi ja etäkäyttää sen tiettyjä toimintoja.

Katso lisää

ŠKODA CONNECT -PALVELUJEN SAATAVUUS

Tarkasta ŠKODA Connect -palvelujen saatavuus omassa maassasi.

Katso lisää