ŠKODA CONNECT

ŠKODA Connectin online-palvelujen ansiosta voit nauttia täysillä jokaisesta päivästä! Kun hankit kaikki palvelupaketit tai vaikka vain osan, saat autoosi runsaasti uusia toimintoja, jotka pitävät huolen siitä, että matkasi sujuvat aina miellyttävän vaivattomasti ja turvallisesti.

ŠKODA CONNECT -PALVELUJEN VOIMASSAOLON PIDENTÄMINEN

Voit nyt pidentää SKODA Connect -palvelun voimassaoloa alennettuun hintaan syyskuun loppuun saakka.

Care Connect: Remote Access - 39 € (alkuperäinen hinta 60 €)
Infotainment Online - 49 € (alkuperäinen hinta 70 €)

 

INFOTAINMENT ONLINE

Infotainment Online -palvelujen ansiosta pääset määränpäähän aina mukavan vaivattomasti ja turvallisesti. Ne ovat saatavilla ŠKODA-autojen Amundsen- ja Columbus-tietoviihdejärjestelmiin. Palvelun voimassaolo uusitaan määräajoin.

Tutustu kaikkiin palveluihin yksityiskohtaisesti, katso videot ja selvitä palvelujen automallikohtainen saatavuus.

CARE CONNECT: PROACTIVE SERVICE -PALVELUT

Proactive Service -palvelut auttavat sinua erilaisten toimintahäiriöiden, vikatilanteiden tai muiden autosi kuntoon liittyvien asioiden yhteydessä. Pienen onnettomuuden sattuessa auto soittaa automaattisesti Ajoturvan päivystyskeskukseen tarvittavan avun saamiseksi. Proactive Service on yhteensopiva useimpien tietoviihdejärjestelmien kanssa ja saattaa sisältyä niiden vakiovarusteisiin toimintoihin.

Tutustu kaikkiin palveluihin yksityiskohtaisesti, katso videot ja selvitä palvelujen automallikohtainen saatavuus.

CARE CONNECT: REMOTE ACCESS -ETÄKÄYTTÖPALVELUT

Remote Access -etäkäyttöpalvelut ovat täysin uusi tapa hallita auton toimintoja liittämällä älypuhelin auton järjestelmään. Liittämisen jälkeen voit käyttää autosi tiettyjä toimintoja ja saada auton tilaa koskevia ilmoituksia älypuhelimella. Palvelun voimassaolo uusitaan määräajoin. Care Connect -toiminnot ovat yhteensopivia useimpien tietoviihdejärjestelmien kanssa.

 Tutustu kaikkiin palveluihin yksityiskohtaisesti, katso videot ja selvitä palvelujen automallikohtainen saatavuus.

HÄTÄPUHELU / ECALL

Erittäin tärkeä turvallisuuteen liittyvä toiminto on hätäpuhelu (sisältyy ŠKODA Connect -palvelujen Care Connect -palvelupakettiin) tai eCall-hätäpuhelu, joka on ilmainen koko auton käyttöiän ajan.

 Tutustu kaikkiin palveluihin yksityiskohtaisesti, katso videot ja selvitä palvelujen automallikohtainen saatavuus.

UUSIA ON DEMAND -TOIMINTOJA OMAAN ŠKODAASI

Uusi OCTAVIA on ensimmäinen ŠKODA-malli, johon on saatavilla toimintoja haluttaessa (Functions on Demand). Tällä innovatiivisella tekniikalla autosi tietoviihdejärjestelmään on helppoa ja vaivatonta jälkikäteen ostaa uusia toimintoja, jotka aiemmin piti tilata auton varusteeksi jo auton tilaamisen yhteydessä. Nykyinen tarjolla oleva, maittain ehkä vaihteleva valikoima löytyy ŠKODA Connect -portaalista tai suoraan autosi tietoviihdejärjestelmästä.

ŠKODA CONNECT -PORTAALI JA -SOVELLUS SEKÄ SAATAVUUS

ŠKODA CONNECT -PORTAALI

ŠKODA Connect -portaalin kautta voit hallinnoida helposti ŠKODA Connect -palveluja.

Katso lisää

ŠKODA CONNECT -SOVELLUS

ŠKODA Connect -sovelluksella voit etävalvoa Connected-autoasi ja etäkäyttää sen tiettyjä toimintoja.

Katso lisää

ŠKODA CONNECT -PALVELUJEN SAATAVUUS

Tarkasta ŠKODA Connect -palvelujen saatavuus omassa maassasi.

Katso lisää

KÄYTÄ ŠKODASI TOIMINTOJA OMALLA ÄÄNELLÄSI

Voit kysyä autoltasi sen tietoja. Riittää, että sanot kysymyksesi ääneen. Amazon Alexa ymmärtää englantia, ranskaa ja saksaa Echo Speaker -kaiuttimen tai älypuhelimen sovelluksen avulla. Google Home Speaker -kaiutinta voidaan käyttää englanniksi kaikkialla Euroopassa. Pysyt helposti ajan tasalla autosi mittarilukemasta, polttoainemäärästä ja toimintasäteestä. Tarkastat helposti, onko autosi keskuslukitus lukittu tai mihin autosi on pysäköity ja kysyt autoltasi muitakin tietoja.