UUSI ŠKODA SUPERB

ENSIESITTELYSSÄ

Škodan Simply Clever -viikonlopun tähti on uudistunut ŠKODA SUPERB. Tule itse paikan päälle toteamaan, kuinka tyylikkäästi ja älykkäästi se on uudistunut sisältä ja ulkoa. Huippumallimme näyttää, kuinka hienostunut muotoilu, houkutteleva mukavuus ja saumaton toimivuus kulkevat käsi kädessä.

ŠKODA OCTAVIA

VARUSTELUA JA KAASUETUJA

ŠKODA OCTAVIA BUSINESSLINE on runsaammin varusteltu painos suomalaisten suosikista. Octavian G-TEC -kaasuhybridimalleihin puolestaan saat nyt vuoden biokaasut veloituksetta*. Kun ajat biokaasulla, hiilijalanjälkesi hipoo nollaa.

UUSI ŠKODA SCALA

AINA VALMIS UUTEEN

Alkukesän 2019 uutuus ŠKODA SCALA kiilasi itsensä heti kättelyssä oman luokkansa kiinnostavimmaksi autoksi. Siinä yhdistyvät täysin uudenlainen design ja ominaisuudet, joista tunnistaa Škodan varman osaamisen. Monipuolinen Scala on aina valmis uuteen: se mukautuu elämäsi muutoksiin. ŠKODA SCALA 1.0 TSI 95 Active nyt alkaen 19 619 €.

* Etu on voimassa toistaiseksi ja hyödynnettävissä 2.9.2019 jälkeen solmittuihin uusiin kauppasopimuksiin. Jos kampanjassa ilmoitettu maksimimäärä ylittyy jo kampanja-aikana, ylikulutuksen laskutus alkaa automaattisesti heti maksimikilomäärän ylityttyä.