KOE TÄYSIN UUSI ŠKODA OCTAVIA-MALLISTO

Mikä saa sinun sydämesi sykkimään? Viimeisimmällä teknologialla varusteltu ladattava hybridi vai entistäkin tilavampi ja näyttävämpi kaasuhybridi? Vai kaipaatko kenties elämääsi jotain urheilullisempaa, lisää vääntöä ja tehoa. Jotain, joka nostaa hymyn huulillesi. Uusi OCTAVIA-mallisto on luotu täydentämään päiviäsi. Tekemään elämästäsi hieman helpompaa – ja hauskempaa. Oli valintasi mikä tahansa, seuraa sydäntäsi ja nauti elämästä omalla tavallasi. Tervetuloa tutustumaan uudistuneeseen OCTAVIA-mallistoon lähimmälle ŠKODA-jälleenmyyjällesi!

Ladattava hybridi OCTAVIA iV

Täysin uusi ŠKODA OCTAVIA iV - ladattava hybridi täyttää vaativimmatkin toiveet modernin auton ulkonäön, sisätilojen mukavuuden, uusimman tekniikan ja liitettävyysmahdollisuuksien osalta. OCTAVIA iV:n pehmeä ajonautinto on koettava itse.

Sporttinen OCTAVIA RS

ŠKODA RS-malliston tunnistaa heti ensi silmäyksellä Škodan suosikkiautomallin urheilullisimmaksi versioksi. Enemmän tehoa, enemmän suorituskykyä ja enemmän nautintoa. Korin mustat yksityiskohdat viimeistelevät sporttisen ulkomuodon ja jopa 245 hevosvoimaa nostavat hymyn huulille yhä uudestaan.

Kaasuhybridi OCTAVIA G-TEC

Suomen ostetuin kaasuauto, ŠKODA OCTAVIA G-TEC -kaasuhybridi, on täysin uudistunut. Nyt entistäkin näyttävämpi, tilavampi ja viimeisimmällä teknologialla varusteltu. Kun hankit G-TEC -kaasuhybridin nyt, saat lisäksi vuoden biokaasut veloituksetta.

‎‎

Nerokas on Škodan uusi nerokkaampi tapa liikkua – yksinkertaisesti nerokkaampi tapa hankkia ŠKODA. Sen lisäksi, että auton rahoitus on valmiiksi sopivaksi kilpailutettu, hyödyt myös monista käytännön eduista. Voit valita sopivimman palvelukokonaisuuden juuri sinun liikkumisen tarpeisiin. Tutustu Škodan uuteen Nerokas-rahoitukseen alta.

FUTURE MOBILITY - LIIKKUMISEN TULEVAISUUS

Oletko valmis syvempään katsaukseen? Edessämme olevasta aikakaudesta voit lukea lisää englanninkieliseltä ŠKODA Storyboard -sivustolta.

300 latauspistettä

Sähköllä liikkumisen tulevaisuuteen tarvitaan muutakin kuin sähköautoja. Sähköautot tarvitsevat latausta. Siksi ŠKODA käyttää ja testaa 300 latauspistettä tehtaillaan Tšekissä.

Hankintatuet, verohelpotukset ja tietullittomuus...

Sähköisen liikkuvuuden ollessa nousussa, monien maiden hallitukset etsivät keinoja tämän kehityksen tukemiseksi. Tavoitteena on tehdä sähköautojen hankinnasta edullisempaa tai suosia sähköautojen käyttöä polttomoottoriautoihin verrattuna.

Ladataan, ei tankata...

Sähköllä liikkumisessa ei ole kyse vain sähköautoista. Tarvittavan infrastruktuurin rakentaminen on sen kehittymiselle elintärkeää. Sähköauton käyttäjän on suunniteltava pidemmät ajomatkansa tarkemmin, mikä tulee muuttamaan totuttuja ajotapoja.