Täysin uusi ŠKODA OCTAVIA on vihdoin täällä.

Sen kunniaksi järjestämme OCTAVIA-kiertueen, jotta sinäkin pääsisit kokemaan, millaiselta entistäkin tilavampi, dynaamisempi ja turvallisempi ŠKODA OCTAVIA sinun käsissäsi tuntuu. Katso kiertueaikataulu ja koe uuden Octavian ajonautinto lähimmällä ŠKODA-jälleenmyyjälläsi.

Rahoitusvaihtoehtojen vertailu

Markkinoilla on monia, hyvin vaihtelevia rahoitusvaihtoehtoja sekä auton hankintaan että autoiluun. Niiden välillä on suuria eroja, ja sinun on hyvä tietää, mitä eri vaihtoehdot kattavat. Oheinen taulukko helpottaa vertailua. *

* Taulukon vaihtoehdot ovat suuntaa-antavia ja saattavat vaihdella palveluntarjoajasta riippuen. Tarkka sisältö kannattaa aina varmistaa palveluntarjoajalta.

Kysy ŠKODA Yksityisleasingin yksityiskohtaisista sopimusehdoista ŠKODA-jälleenmyyjältä.

Muista nämä

ŠKODA Yksityisleasing sisältää alla olevat palvelut. Sinun ei siis tarvitse erikseen maksaa niistä, ainoastaan huolehtia niiden suorittamisesta ajallaan.

Huollot ja tekniset korjaukset
Huolehdit siitä, että autoon tehdään huoltokirjan mukaiset huollot ja korjaukset. ŠKODA-yksityisleasingauto huolletaan aina ŠKODA-merkkihuollossa. Mikäli autossa ilmenee jokin tekninen vika – ei hätää, sopimuksesi kattaa myös ne, takuuajan jälkeenkin.

Katsastus
Huolehdit siitä, että auto katsastetaan asianmukaisesti. Katsastuksen voit teettää millä tahansa A-Katsastuksen asemalla.

Renkaat
Yksityisleasingautoon kuuluu sekä kesä- että talvirenkaat ja niiden uusinnat sekä kausivaihdot. Renkaanvaihdot suoritetaan ŠKODA-merkkihuollossa.

Lisätietoja
Tarkemmat tiedot ja käytännön ohjeet saat ŠKODA-jälleenmyyjältä.

Jäikö jotain epäselväksi?
Ei hätää, lisätietoa ja tarjouksen ŠKODA Yksityisleasingista saat ŠKODA-jälleenmyyjältä. Lähimmän jälleenmyyjäsi tiedot löydät täältä: skoda.fi/jalleenmyyjat

ŠKODA Yksityisleasingin asiakaspalvelu on myös sinua varten ja auttaa sinua tuotteeseen liittyvissä kysymyksissä. Ota huoletta yhteyttä: 010 404 3456 skoda@leasing.fi

Ota yhteyttä

Lisätietoa ja tarjouksen ŠKODA Yksityisleasingista saat ŠKODA-jälleenmyyjältä.