Kiitä elämäsi lätkä-äitiä ja voita liput Suomen peliin!

  1. Kuvaa enintään 10 sekunnin pystymuotoinen kiitosvideo. Nopeaa ja helppoa!
  2. Täytä vain nimi, numero ja sähköposti.
  3. Jännitä, pääsetkö viemään sankarisi Suomen peliin.

Arvomme kahden ja neljän hengen lippupaketteja jokaiseen Suomen alkusarjan peliin, puolivälieriin, semifinaaliin ja finaaliin. Arvonnassa voittaneita kiitosvideoita voidaan esittää ŠKODA Suomen somekanavissa ja saatatpa nähdä kiitosvideosi myös tv:ssä MM-kisojen aikana.

Lähettämällä kiitosvideon hyväksyt kilpailun säännöt. Yhteystietojasi ei myydä kolmansille osapuolille.

Vinkkejä videon tekoon:

  • Kuvaa video puhelimella pystynä, pituus enintään 10 sekuntia. Katso esimerkkivideo alta.
  • Muista selkeä ääni! Valitse mahdollisimman hiljainen tila.
  • Älä käytä videolla tekijänoikeuksien alaista musiikkia tai muuta materiaalia.
  • Pyydä kaikkien videolla esiintyvien lupa videon julkiseen esitykseen.
  • Jos mainitset henkilön nimeltä videolla, käytä vain hänen etunimeään, lempinimeään tai muuta vastaavaa, josta henkilöä ei tunnista. 

Kilpailun säännöt

Tietosuoja

Kiitos äiti!

ŠKODA on kulkenut pitkän matkan jääkiekon MM-kisojen sponsorina. Tuona 30 vuoden aikana ei ole jäänyt huomaamatta, että lähes jokaisen pelaajan taustalta löytyy sankarihahmo, joka ei parrasvaloissa paistattele. Hän tuntee pelaajan paremmin kuin kukaan muu ja saa tämän ylittämään itsensä aina uudestaan. Hän on pelaajan tuki ja turva – suurin fani, johon voi aina luottaa.

Tänä vuonna haluamme tarjota koko joukolle lätkä-äitejä mahdollisuuden kokea MM-kisahuuma paikan päällä. Arvomme yhteensä yli 300 lippua – jokaiseen Suomen alkusarjan peliin, puolivälieriin, semifinaaliin ja finaaliin.

Arvomme jokaiseen peliin useita lippuja, jotta mahdollisimman moni pääsisi viemään elämänsä lätkä-äidin unohtumattomaan MM-peliin.