Kiitos kaikille osallistuneille!

Tänä vuonna halusimme tarjota koko joukolle lätkä-äitejä mahdollisuuden kokea MM-kisahuuma paikan päällä. Arvoimme kiitosviestinsä lähettäneiden kesken yli 300 lippua Suomen peleihin. Kiitos äidit, pelaajat, isät, rakkaat, tukijoukot ja koko Suomen kansa upeasta MM-tunnelmasta. Kokoonnutaan unohtumattomien elämysten äärelle taas ensi vuonna uudestaan!

Kiitos äiti!

ŠKODA on kulkenut pitkän matkan jääkiekon MM-kisojen sponsorina. Tuona 30 vuoden aikana ei ole jäänyt huomaamatta, että lähes jokaisen pelaajan taustalta löytyy sankarihahmo, joka ei parrasvaloissa paistattele. Hän tuntee pelaajan paremmin kuin kukaan muu ja saa tämän ylittämään itsensä aina uudestaan. Hän on pelaajan tuki ja turva – suurin fani, johon voi aina luottaa.

Junnujoukkue kiitti ja koki unelmiensa illan

Tapparan juniorijääkiekkoilijat kokivat elämänsä yllätyksen voittaessaan koko joukkueelle ja aktiiviselle taustajoukolle liput 2022 Jääkiekon MM-kisoihin.

Tilaa ŠKODA news -uutiskirje

Tilaa ŠKODA news -uutiskirje ja saat kuulla Škodan uutuuksista, tarjouksista ja alan innovaatioista ensimmäisten joukossa. Škodan tuoreimmat uutiset saat sähköpostiisi kerran kuussa.