ŠKODA ENYAQ iV ROAD TOUR 2021

Joka solultaan sähköautoksi suunniteltu ENYAQ iV aloittaa täysin uuden luvun Škodan historiassa. Sen kunniaksi järjestämme ENYAQ iV ROAD TOUR -kiertueen, jotta sinäkin pääsisit kokemaan, miten sen ainutlaatuinen tekniikka, katseita kääntävä muotoilu ja jopa 530 kilometrin* toimintamatka tarjoavat uudenlaisia kiehtovia näkökulmia moderniin liikkumiseen.

Katso kiertueaikataulu alta ja koe täyssähköinen tunnelma lähimmällä ŠKODA-jälleenmyyjälläsi.ENYAQ iV nähtävissä ja tutustuttavissa liikkeiden aukioloaikojen mukaisesti. Ei koeajomahdollisuutta. Tarkemmat tiedot ja aukioloajat jälleenmyyjien omilta sivuilta.

Lue lisää ENYAQ-mallistosta täältä!

KIERTUEAIKATAULU

ENYAQ iV

Joka solultaan sähköautoksi suunniteltu ENYAQ iV aloittaa täysin uuden luvun Škodan historiassa. Sen ainutlaatuinen tekniikka, katseita kääntävä muotoilu ja jopa 530 kilometrin* toimintamatka tarjoavat uudenlaisia kiehtovia näkökulmia moderniin liikkumiseen.

*Toimintamatkaesimerkki määritelty ENYAQ 80 Launch Edition iV -mallille. Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty WLTP-testimenetelmän mukaisesti. Kulutukseen ja toimintamatkaan sähköllä vaikuttavat muun muassa sähköajon osuus, kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila ,keli- ja ajo-olosuhteet sekä auton kuormaus. Ajoneuvon käyttöön liittyvät suositukset, ominaisuudet ja rajoitteet on eritelty tarkemmin käyttöohjekirjassa. n kuormaus. Ajoneuvon käyttöön liittyvät suositukset, ominaisuudet ja rajoitteet on eritelty tarkemmin käyttöohjekirjassa. Tarkempia tietoja osoitteesta skoda.fi.