Virtaa elämään

Sähköä voimalinjassaan hyödyntävät autot ovat Škodalle enemmän kuin vain autoja, joissa on vaihtoehtoinen voimanlähde. Ne aloittavat täysin uuden luvun 125-vuotisessa historiassamme. Samalla pääset tutustumaan iV-alatuotemerkin ympäristövastuullisiin malleihin ja niiden täydellisesti yhteen liitettyyn järjestelmään, joka tekee sähköllä ajamisesta mahdollisimman vaivatonta ja miellyttävää. Ja tämä on kuitenkin vasta alkua. Tuomme markkinoille viisi erilaista sähköautoa vuoden 2025 loppuun mennessä. Odotettavissa on lisää ajamisen hauskuutta, vähemmän ajamisen päästöjä, enemmän ajamisen mahdollisuuksia ja vähemmän ajamisen rajoituksia. Tule mukaan matkallemme kohti ajamisen tulevaisuutta!

ŠKODA iV -mallisto

Millaisen nimen antaisit autolle, joka on häikäisevän nerokas, inspiroiva, yksilöitävä ja ikoninen? Uutta, sähköä voimalinjassaan hyödyntävän automalliston nimeä mietittiin pitkään ja hartaasti, jonka tuloksena päätettiin, että “iV” sopii siihen juuri oikealla tavalla. Ajattoman kauniin muotoilun, vertaansa vailla olevien sisätilojen ja yllättävien Simply Clever -ratkaisujen myötä ŠKODA iV -mallisto antaa täydellisen esimerkin siitä, kuinka ŠKODA vie sinut tulevaisuuteen: älykkäästi, taloudellisesti ja hauskasti.

Tutustu sähköä voimalinjassa hyödyntäviin automalleihin yksityiskohtaisemmin:

LADATTU TÄYTEEN JÄNNITTÄVIÄ OMINAISUUKSIA

Millaista on nauttia iV-tyylistä? Katso tästä lyhyet esittelyt sähköä voimalinjassaan hyödyntävien automallien tärkeimmistä ominaisuuksista ja huomaa, miten ne voivat helpottaa arkeasi.

AKKUTEKNIIKKA

Kaikissa iV-sähköautomalleissa käytetään kehittyneintä akkutekniikkaa, joka takaa parhaan mahdollisen sähköenergian varausmäärän ja joka on kehitetty turvallisuuden ehdoilla. Škodan akunhallintajärjestelmät takaavat akuston optimaalisen toiminnan tuhansienkin latauskertojen ajan.

SÄHKÖLLÄ LIIKKUMISEN EDUT

Sähköllä liikkumisen elämäntapa on täynnä etuja, ja sähköisen vallankumouksen kasvun myötä ne kaikki vain paranevat.

Lisää tietoa usein kysytyillä kysymyksillä

FUTURE MOBILITY - LIIKKUMISEN TULEVAISUUS

Oletko valmis syvempään katsaukseen? Edessämme olevasta aikakaudesta voit lukea lisää englanninkieliseltä ŠKODA Storyboard -sivustolta.

300 latauspistettä

Sähköllä liikkumisen tulevaisuuteen tarvitaan muutakin kuin sähköautoja. Sähköautot tarvitsevat latausta. Siksi ŠKODA käyttää ja testaa 300 latauspistettä tehtaillaan Tšekissä.

Katso lisää

Hankintatuet, verohelpotukset ja tietullittomuus...

Sähköisen liikkuvuuden ollessa nousussa, monien maiden hallitukset etsivät keinoja tämän kehityksen tukemiseksi. Tavoitteena on tehdä sähköautojen hankinnasta edullisempaa tai suosia sähköautojen käyttöä polttomoottoriautoihin verrattuna.

Katso lisää

Ladataan, ei tankata...

Sähköllä liikkumisessa ei ole kyse vain sähköautoista. Tarvittavan infrastruktuurin rakentaminen on sen kehittymiselle elintärkeää. Sähköauton käyttäjän on suunniteltava pidemmät ajomatkansa tarkemmin, mikä tulee muuttamaan totuttuja ajotapoja.

Katso lisää