KUMPPANUUS

Nostamme ylpeinä esiripun ja paljastamme uuden kumppanuussuhteemme live-viihdespektaakkeleihin erikoistuneen Cirque du Soleil'n® kanssa.

Miksi kumppanuus? Uskomme molemmat vakaasti siihen, että elämän tulee olla täynnä positiivista energiaa. Toisin sanoen uskomme, että luova ympäristö saa arjen keskellä mielikuvituksen laukkaamaan ja sysää tunteet liikkeelle. Oma innovatiivisuutemme perustuu tarkkuuteen ja suorituskykyyn ‒niiden pohjalta voimme luoda uutta ja odottamatonta.

YHTEINEN VISIO

Cirque du Soleil on kansainvälinen live-esityksiin erikoistunut viihdealan yritys, joka on osallisena lukuisissa erilaisissa luovissa projekteissa. Sen toiminnan ydin on kuitenkin säilynyt aina samana. Tämä oli juuri se syy, minkä vuoksi se osoittautui täydelliseksi yhteistyökumppaniksemme.

Ihmiset ovat kummassakin yrityksessä kaiken tekemisen keskiössä. Meillä on yhteinen näkemys siitä, että haluamme tehdä arjen pienimmistäkin hetkistä ainutlaatuisia innostaaksemme ihmisiä. Kutsumme sitä positiiviseksi energiaksi, ja se on juuri yhteistyötämme eteenpäin vievä voima.

KUMPPANUUS JONKA ETEENPÄIN VIEVÄNÄ VOIMANA POSITIIVINEN ENERGIA

USKOMATON SUORITUS

Škodan tavoin myös Cirque du Soleil'n tarina alkoi vaatimattomista oloista: kaksi yrityshenkistä miestä, joille luova ja uraauurtava toiminta olivat kaiken perustana. Ajat ovat voineet muuttua, mutta tuo positiivinen energia jyllää voimakkaampana kuin koskaan aiemmin.

CIRQUE DU SOLEIL: FAKTAT

TÄLLÄ HETKELLÄ 1 300 ESIINTYVÄÄ TAITEILIJAA


ESITYKSIÄ JÄRJESTETTY YLI 450 KAUPUNGISSA


180 MILJOONAA KATSOJAA


TULEVAISUUS ON SÄVÄHDYTTÄVÄ, TUNNELMA ON SÄHKÖINEN

Huippuarviot maailmalla kerännyt Cirque du Soleil -tuotanto Varekai saapuu lokakuussa Suomeen. Show nähdään Helsingin Hartwall Arenalla seitsemässä näytöksessä. to 5.10. klo 19.00 pe 6.10. klo 15.30 pe 6.10. klo 19.00 la 7.10. klo 14.30 la 7.10. klo 18.00 su 8.10. klo 14.30 su 8.10. klo 18.00

OIKEUDELLISET tiedot:

Cirque du Soleil on Cirque du Soleil'n tavaramerkki, ja sen käyttö on lisenssin alaista. Valokuvien tekijänoikeudet: Valokuva: OSA Images, puvut: Liz Vandal © 2009 Cirque du Soleil / Valokuva: Matt Beard, puvut: Marie-Chantale Vaillancourt ©2012 Cirque du Soleil / Valokuva: Markus Moellenberg ©2016 Cirque du Soleil / Valokuva: Matt Beard, puvut: Marie-Chantale Vaillancourt ©2012 Cirque du Soleil