ŠKODA-KATUMAASTURIMALLISTO

Oletpa sitten matkalla vaikkapa ruokaostoksille tai lomamatkalle, voit aina luottaa ŠKODA-katumaasturiisi.

ŠKODA-KATUMAASTURIMALLIT

MALLIT

ŠKODA KAMIQ

KAMIQ tarjoaa katumaasturimallien parhaat puolet yhdistettyinä kompakteihin ulkomittoihin, joiden ansiosta se soveltuu täydellisesti kaupunkien kapeille kaduille.

ŠKODA KAROQ

Tämä katumaasturi on ainoa ŠKODA-malli, johon on saatavilla VarioFlex-takaistuinjärjestelmä. Sen kaikki kolme takaistuinta voidaan irrottaa jopa kokonaan.

ŠKODA KODIAQ

Tämän jykevän katumaasturin tavaratilan koko on jopa 835 litraa (2 065 litraa takaistuimien selkänojat eteen käännettyinä). KODIAQ on saatavilla myös 7-paikkaisena, palvellen näin suurempienkin perheiden tarpeita.

SCOUT-mallien tunnuspiirteitä ovat esimerkiksi vankempi olemus, korin suojukset ja lisäosat, mallikohtaiset sisätilat sekä lukuisat, tarkkaan harkitut SCOUT-yksityiskohdat.

SCOUT-MALLIT

MALLIT

ŠKODA KAROQ SCOUT

Tässä offroad-henkisessä versiossa on auton luonnetta korostavia ulkopuolen yksityiskohtia, ja se on aina nelivetoinen.

ŠKODA KODIAQ SCOUT

Nelivetoisuus yhdistettynä vankkaan koriin ja vahvoihin ulkopuolen suojuksiin saa auton huokumaan voimaa ja kutsumaan seikkailulle.

RS-, SPORTLINE ja MONTE CARLO -mallit paljastavat luonteensa heti kättelyssä. ŠKODA-autosi kyydissä pääset nauttimaan ajamisen hauskuudesta, suuntaatpa sitten ostoksille kaupunkiin tai maaseututeille.

URHEILULLINEN LUONNE

MALLIT

ŠKODA KAMIQ MONTE CARLO

Sporttisessa katumaasturimallissa on mustia MONTE CARLO -yksityiskohtia ja kattava varustelu.

ŠKODA KAROQ SPORTLINE

Lukuisat mustat elementit korostavat KAROQ SPORTLINE -mallin dynaamista ulkonäköä.

ŠKODA KODIAQ SPORTLINE

Ulkopuolen mustat yksityiskohdat ja vakiovarusteiset 19 tuuman antrasiitinväriset kevytmetallivanteet korostavat auton vankkaa ja urheilullista olemusta.

Nimi Laurin & Klement viittaa suoraan Škodan perustajiin, joiden mottona oli: "Vain paras mahdollinen on kyllin hyvää asiakkaillemme." Ylellisimmässä KODIAQ-mallissa tämä heijastuu korkeatasoisena tyylikkyytenä ja vertaansa vailla olevana ajomukavuutena.

TYYLIKÄS JA JYKEVÄ

MALLIT

ŠKODA KODIAQ LAURIN & KLEMENT

Škodan mallistoon kuuluu myös pidemmille ajomatkoille soveltuva ENYAQ-täyssähkö-katumaasturi, joka ei tuota lainkaan paikallisia päästöjä. Alustarakenteeseen sijoitetun ajoakun ansiosta auto on sisältä vastaavanlaista polttomoottoriautoa suurempi. Lisäksi Kamiqin voimalinjavaihtoehtoja on laajennettu G-TEC-mallilla, joka käyttää polttoaineena bio-/maakaasua.

YMPÄRISTÖTIETOISEN VALINTA

MALLIT

ŠKODA KAMIQ G-TEC

KAMIQ G-TEC -mallin voimanlähteenä toimii tehokas, ympäristöä säästävä bio-/maakaasumoottori, joka tarjoaa edulliset käyttökustannukset ja pienemmän CO2-päästön.

ŠKODA ENYAQ iV

VISION iV -konseptiautoon perustuvan ensimmäisen täyssähkö-katumaasturimalli ENYAQ iV:n myötä ŠKODA siirtyy sähköllä ajamisen uudelle aikakaudelle!