Ympäristön huomioon ottaminen on osa jokapäiväisen elämämme kaikkea tekemistä. Koska autolla liikkuminen on elämässämme varsin suuressa osassa, ŠKODA AUTO on ymmärtänyt tarpeen ja vastuun kehittää automalleja, jotka säästävät ympäristöä ja ovat samalla poikkeuksellisen taloudellisia sekä erinomaisia tiloiltaan ja mukavuudeltaan. Kaikilla elämän pienillä ja suurilla päätöksillä, kuten seuraavan auton valinnalla, me kaikki voimme vaikuttaa maapallon elinkelpoisena säilymiseen ja turvata lastemmekin tulevaisuuden.

Kaikki uudet ŠKODA-automallit on kehitetty ympäristövastuullisesti. Taloudelliset moottorit ja polttoainetta säästävät tekniikat tekevät ŠKODA-automalleista ympäristöämme ja kukkaroasi säästäviä.

ŠKODA iV -MALLIPERHE

Suosittujen bensiini-, diesel- ja bio-/maakaasumoottoreilla varustettujen automallien seuraksi on esitelty uusi ŠKODA iV -alatuotemerkki. Sähköä voimalinjassaan hyödyntävien uusien mallien lisäksi se tarkoittaa kokonaisvaltaista ja täydellisesti yhteen liitettyä järjestelmää, jonka tarkoituksena on tehdä sähköllä ajamisesta mahdollisimman vaivatonta ja miellyttävää.

TÄYSSÄHKÖAUTOT

Täyssähköautot soveltuvat erinomaisesti kaupunkiliikenteeseen, sillä niistä ei synny lainkaan paikallisia päästöjä. Akkujen kehittymisen myötä täyssähköautojen toimintamatka pidentyy entisestään.

ŠKODA-täyssähköauton kohokohdat

LADATTAVAT HYBRIDIT

Hybridiauton voimanlähteenä toimii perinteisen polttomoottorin ja sähkömoottorin yhdistelmä. Ladattavan hybridin ja kevythybridin välinen ero muodostuu hybridijärjestelmän toteutuksesta.

ŠKODA-lataushybridien kohokohdat

ŠKODA SUPERB iV

Škodan lippulaivamallin ladattava hybridiversio.

G-TEC-MALLIT

Škodan bio-/maakaasukäyttöisten (CNG) mallien nimi on G-TEC. Nämä automallit ihastuttavat erityisesti pienillä käyttökustannuksilla, pienillä päästöillä ja toimintamatkan pidentämisen mahdollistavalla bensiinimoottorilla.

ŠKODA G-TEC -mallien kohokohdat

ŠKODA OCTAVIA COMBI G-TEC

Yhdellä kaasutankkauksella matkaa taittuu noin 480 kilometriä.

PERINTEISET POLTTOMOOTTORIMALLIT

Škodan bensiini- ja dieselmoottorit täyttävät pakokaasujen uusimmat päästöstandardit. Kaikki perinteiset polttomoottorit ovat tehokkaita ja taloudellisia. Lisäksi kaikissa ŠKODA-automalleissa on ympäristövastuullisia teknisiä ratkaisuja.

ŠKODA-automallien eco-kohokohdat

Minkä tahansa ŠKODA-automallin valitsetkin, autossasi yhdistyvät aina kiehtova muotoilu, erinomaisen reilut sisätilat, kattavat liitettävyysmahdollisuudet ja moderni tekniikka.

TALOUDELLISEMMAN AJAMISEN VINKKEJÄ

Kaikki ŠKODA-automallit on suunniteltu taloudellisiksi ja vähäpäästöisiksi. Lopulta kuitenkin sinä kuljettajana päätät kaikesta ja vaikutat autosi taloudellisuuteen. Alla vinkkejä, joilla hyödynnät autosi mahdollisuudet parhaiten.

LUE LISÄÄ